Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Nema je već 246 dana

Drama slovenskog biciklista i prvog favorita Toura: Njegovu 10-godišnju rođakinju otela je ekstremistička sekta

Dvostruki osvajač Tour de Francea Tadej Pogačar na društvenim mrežama je objavio: "Upomoć, nestala je moja mala rođakinja Julija!"

Tadej Pogačar (Foto: Afp)

Slovenski biciklist Tadej Pogačar, dvostruki pobjednik utrke Tour de France, veliki je favorit za svoju treću uzastopnu titulu na najpoznatijoj svjetskoj biciklističkoj utrci i ove godine, ali u pozadini njegova velikog sportskog uspjeha odvija se obiteljska drama.

Njegova rođakinja Julija (10) nestala je od studenog 2021. godine i njezino je lice na Interpolovim stranicama, a slovenski biciklist koristi svoju popularnost kako bi pomogao članovima svoje obitelji.

Katie Archibald Dvostruku olimpijsku pobjednicu udario automobil: "Završila sam na haubi" divider

"Upomoć, moja mala rođakinja Julija je nestala", zavapio je Pogačar na svojim društvenim mrežama.

Otac nudi 10 tisuća eura onome tko je pronađe

Njegov rođak, Julijin otac Peter Pogačar, upire prstom u majku djevojčice Melisu Smrekar, koja je, kaže, "članica ekstremističkog kulta". Dodaje kako se njegova bivša partnerica i majka djevojčice priključila kultu koji poriče postojanje koronavirusa. Cijela skupina s njihovim guruom na čelu nestala je iz Slovenije.

gol expired VIDEO Bizarna proslava ga umalo skupo koštala: Ispisao povijest pa završio u bolnici divider

Otac je tražio pomoć od svjetskih medija i nudi nagradu od 10.000 eura onome tko je pronađe. Juliji nema traga ni glasa već više od 250 dana, a jedino njezino što mu je ostalo jest komadić papira koji mu je dala nekoliko dana uoči nestanka.

"Dragi tata, odlučila sam ti dati ovaj komadić papira da ti uljepšam tužan dan. Volim te, Julija", pisalo je.

Julija je provela tjedan dana kod njega jer su Peter i njezina majka razvedeni već osam godina, a po povratku majci nestala je i otac ju više nije vidio. Nestala je s majkom i nestale su njihove putovnice. Peter ih je obje pokušao kontaktirati, no bezuspješno. Majka je isključila mobitel i nestala s društvenih mreža, a ona i Julija sad se vode kao nestale osobe.

gol expired Petostruki zlatni olimpijac šokirao prizanjem: Trener ga seksualno zlostavljao divider

Majka članica zloglasne sekte koju vodi Lana Praner

Melisu Smrekar, ranije poznatu kao Natašu Brumen, sad traži Interpol, a dosadašnja istraga nije dala previše odgovora o tome gdje bi se mogla nalaziti. Peter je uvjeren kako ih je otela zloglasna slovenska sekta koju vodi Lana Praner.

Smrekarova je navodno napustila zemlju u automobilu s još jednim slovenskim parom, također sljedbenicima spomenutog kulta, a oni su na oproštaju od svojih obitelji navodno rekli kako se sele u brdovitu regiju u Španjolskoj.

"Sekta nema imena, vodi je Slovenka Lana Praner. Oni sebe ne doživljavaju kao sektu, ali baš to jesu. Opasna sekta koja podupire otmicu djece. Oni su zločinci!" podvlači Peter.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider