Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
odgovor kakav se i očekivao

Nakon brojnih glasina da se Balić vraća, javila se i moćna Barcelona!

Nakon što su se brojni mediji raspisali da je Barcelona zainteresirana da iz mirovine vrati Ivana Balića, iz katalonskog kluba su žustro odbacili svaku glasinu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Rukometni klub Barcelona demantirao je u utorak vijest objavljenu u hrvatskim medijima o interesu za dovođenjem bivšeg hrvatskog reprezentativca Ivana Balića na poziciju srednjeg vanjskog igrača do kraja sezone.

"To nije istina, možete slobodno odbaciti to. Ne postoji interes, niti razgovori o dolasku Balića. Sigurno ne dolazi u Barcelonu", rekao je Hini u telefonskom razgovoru glasnogovornik Barcelone Gustau Galvache.

Nekoliko hrvatskih medija je navelo kako španjolski prvak do kraja sezone želi dovesti 37-godišnjeg Balića jer mu nedostaje igrač na poziciji srednjeg vanjskog. Kasnije je objavljeno i da je on odbio ponudu.

Balić se 2015. oprostio od igranja rukometa u dresu njemačkog Wetzlara, a onda je obnašao funkciju koordinatora za hrvatski muški rukomet. Ranije je igrao i za Atletico Madrid, Zagreb, Portland San Antonio, Metković i Split.

Barcelona je rekorder s 23 naslova prvaka Španjolske i devet trijumfa u Ligi prvaka u kojoj je ove sezone osigurala nastup u četvrtfinalu kao prvoplasirana momčad skupine A.

U utorak je aktualni španjolski prvak potpisao ugovor s 33-godišnjim Kataloncem Antoniom Garcijom, posuđenim iz danskog Koldinga, do kraja sezone. S obzirom da je ove sezone već nastupio u Ligi prvaka igrat će samo u španjolskom prvenstvu i kupu. On je stigao kao zamjena za Danca Lasse Andersona koji će zbog ozljede koljena propustiti ostatak sezone. Garcia je sa Španjolskom osvojio naslov svjetskog prvaka 2013. godine na domaćem terenu.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider