Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
potpisao do 2025.

Zrinjski osigurao veliko pojačanje za Europu, potpisao bivši igrač Hajduka!

Zvonimir Kožulj potpisao je za HŠK Zrinjski iz Mostara.

Zvonimir Kožulj (Foto: Pixsell)

Hrvatski športski klub Zrinjski dogovorio je zvučno pojačanje za novu sezonu. Veznjak Zvonimir Kožulj potpisao je ugovor do 2025. godine.

Kožulj je svoju nogometnu karijeru krenuo graditi u Zrinjskom, ali nikada nije zaigrao za prvu momčad Plemića. Juniorski staž nastavio je u Širokom Brijegu, kasnije i seniorski, a dobre igre u dresu Širokog nisu prošle ispod radara Hajduku.


Nakon dvije godine provedene u Splitu, Kožulj seli u poljski Pogon Szczecin, nakon Poljske, karijeru nastavlja turskim klubovima Gaziantep i Eyuspor. Iz Turske se u veljači 2022. godine vratio u Poljsku gdje je igrao za Niecieczu te Sandecju koju je napustio krajem travnja 2023. godine.

Kožulj u karijeri ima u jedan nastup za reprezentaciju BiH, bilo je to 2016. godine na Kirin Kupu u slavlju 2:1 protiv Japana.

Zrinjski se nada Europi

Mario Ćuže još je uvijek na ledu, završila mu je posudba u Zrinjskom i vratio se u Dinamo, ali postoji nada da će se pronaći zajednički jezik s Modrima.

Klub su napustili još Dragan Juranović, Amer Bekić, Karlo Kamenar i Silvio Ilinković, a osim Kožulja u Mostar su stigli Mato Stanić iz Rijeke, ali i dva zanimljiva imena. Radi se o Aldinu Hrvanoviću koji je bio najbolji igrač Prve lige Federacije BiH i Nikoli Mariću koji je u trećem rangu hrvatskog nogometa upisao čak 25 pogodaka u 27 utakmica za Jadran Luku Ploče.


Zrinjski nastavlja rješavati igračku križaljku za sljedeću sezonu, trener Krunoslav Rendulić ima pune ruke posla, a u Mostaru živi nada da će se Pod Bijelim Brijegom igrati grupna faza europskih natjecanja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider