Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
"riješite se tog uljeza"

Zvijezde Game of Thronesa ismijavaju poraz Kopenhagena od Rijeke: "Čuo sam da primaju nove članove"

Jedni od glavnih glumaca Game of Thronesa pratili su ispadanje Kopenhagena iz Europe.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Brojni poznati Danci reagirali su na iznenađujući poraz Kopenhagena od Rijeke u posljednjoj utakmici kvalifikacija za plasman u Europsku ligu. Rijeka je slavila pobjedu i prolaz u skupinu bizarnim autogolom danskog sastava, nakon čega su se brojne poznate ličnosti oglasile na društvenim mrežama.

Među njima su se našli i poznati glumci planetarno popularne serije Game of Thronesa Pilou Asbaek i Nikolaj Coster-Waldau. Ljubiteljima GOT-a oni su poznatiji kao Euron Greyjoy i Jaime Lannister.

gol expired Je li ovo najbizarniji pobjednički gol u posljednjim trenucima utakmice svih vremena? divider

Asbaek je veliki navijač Kopenhagena i navikao je da barem svake jeseni i zime europski nogomet gostuje u glavnom danskom gradu. No nakon sinoćnje utakmice i bizarnog gola s kojim je njegova momčad poražena to se ove sezone neće dogoditi.

Njegov glumački kolega Coster-Waldau je veliki navijač Leedsa, te voli provocirati svojeg kolegu nakon neuspjeha Kopenhagena. Osim toga u danskoj navija za Brondby, velikog Kopenhagenovog rivala, koji je već slavio na početku ove sezone protiv posrnulog danskog kluba.

"Pilou Asbaek, čuo sam da navijačka skupina Brondbyja traži nove članove ako...?", napisao je provokativno Coster-Waldau i pritom "zaljepio" autogol kojim je Rijeka eliminirala Kopenhagen.

gol expired Luda proslava velikog uspjeha Rijeke: Predsjednik Mišković poveo navijanje u svlačionici divider

Na odgovor nije trebao dugo čekati.

"Kao da 2020. godina nije ponudila dovoljno užasnih stvari. Ali ovaj pogodak...", napisao je Asbaek i stavio emotikon koji se drži za glavu, te se obratio Brondbyjevoj navijačkoj skupini.

"Riješite se tog uljeza. On vam navija za Leeds."

Bizaran pogodak kojim je Rijeka izborila prolaz u skupinu Europske lige, te o kojem bruji nogometni svijet, pogledajte u vezanom članku na dnu teksta.

gol expired Rijeka je prošla jednim od najluđih autogolova u povijesti Europske lige divider

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider