Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Evo o čemu se radi

Zvijezda Reala otkrila majicu s natpisom: "Molite se za RS"

Rodrygo je u polufinalnoj utakmici Lige prvaka otkrio majicu ispod dresa na kojoj je bila poruka za njegov rodni Brazil.

Rodrygo i Vinicius (Foto: Afp)

U uzvratnoj utakmici polufinala Lige prvaka Real Madrid je s 2:1 pobijedio Bayern i s ukupnih 4:3 plasirao se u finale najprestižnijeg klupskog natjecanja.

Pogodak je za Bavarce dao Alphonso Davies (68), ali je pobjedu i finale Realu donio dvostruki strijelac Joselu (88, 90+1).

Tako ćemo 1. lipnja u borbi za naslov prvaka Europe na Wembleyju imati sudar Borussia Dortmund - Real Madrid.

Brazilac Rodrygo za vrijeme utakmice protiv Bayerna imao je majicu ispod dresa s porukom: ''Molite za RS.'' Ne, ne radi se o Republici Srpskoj, već o regiji u Brazilu koja je pogođena strašnim poplavama koje su odnijele više stotina života.

Harry Kane VIDEO Kane je ponovno ostao bez trofeja: Kamera je uhvatila njegovo lice na klupi, a ono je reklo sve divider

Regiju Rio Grande do Sul, za koju se inače koristi kratica RS, pogodile su nezapamćene poplave, zbog čega je Rodrygo odlučio podržati svoje sunarodnjake i upozoriti svijet na događanja u Brazilu.

Oluje su uzrokovale poplave koje su uništile brojne građevine, pretvorile ulice u rijeke i raselile više od 163.000 ljudi u Rio Grande do Sulu, najjužnijoj brazilskoj saveznoj državi koja graniči s Urugvajem i Argentinom.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider