Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
"Tražio sam pomoć"

Zvezdi preoteo naslov jesenskog prvaka pa zahvalio legendarnom kapetanu Vatrenih

Darijo Srna i Igor Duljaj godinama su dijelili svlačionicu Šahtara.

Igor Duljaj (desno) (Foto: Guliver Images/GOL.hr)

U najvećem derbiju srpskog nogometa Partizan je svladao Crvenu zvezdu (2:0) i tako osigurao naslov jesenskog prvaka, a sve je iz prve ruke pratio i Darijo Srna.

Legendarni kapetan hrvatske nogometne reprezentacije skautirao je nekolicinu igrača, navodno se radi o Matheusu Saldinhi i Kristijanu Beliću, a usput je posjetio Igora Duljaja, trenera Partizana i bivšeg suigrača s kojim je godinama dijelio svlačionicu Šahtara.

Čak šest godina Duljaj je nosio dres ukrajinskog velikana i tako razvio veliko prijateljstvo sa Srnom koji mu je, kako je otkrio trener beogradskog sastava, puno pomogao u ljetnom prijelaznom roku:

Mateo Kovačić Srbi hvale Kovačića: "Hrvat je magnet za trofeje, ovo nitko nije napravio u povijesti" divider

"Kad su igrači u pitanju, vodio sam se logikom tko mi može pomoći tko ima veliku bazu podataka. Komunicirao sam s ozbiljnim ljudima koji ne sjede u uredima i gledaju igrače preko YouTubea. Oni imaju mrežu suradnika i uživo gledaju utakmice", prate igrače po nekoliko mjeseci.

Tražio sam pomoć od Srne da mi da imena sa šireg popisa koja nisu prošla da ih provjerim i na taj način smo uspjeli doći do Severine, Saldanhe, Kanutea", otkrio je Duljaj u razgovoru za srpske medije.

Upravo je Saldanha najbolji strijelac beogradske momčadi s 14 pogodaka, dok je Severina upisao tri pogotka i jednu asistenciju.

Da ne bi sve proteklo u poslu i obavezama, pobrinuo se Duljaj i izveo Dariju Srnu na proslavu jesenske titule prvaka.

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider