Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
vratio se brzo

Zoran Mamić vraća se u Hrvatsku s novim klubom

Zoran Mamić dovodi svoj novi klub Al Nassr na pripreme u Hrvatsku.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon emotivnog oproštaja od Dinama, kojeg je napustio praktički preko noći i u pomalo čudnim okolnostima, Zoran Mamić je brzo zaboravio na brige nakon veličanstvenog dočeka u zračnoj luci u Riyadu.

Stotine vatrenih navijača Al Nassra dočekalo je mlađeg Mamića kao najveću zvijezdu i sve se činilo savršeno do informacije kako je njegov novi klub pred izbacivanjem iz svih natjecanja pod okriljem FIFA-e.

Naime, Međunarodni sportski sud u Lausannei je potvrdio financijsku kaznu Al Nassru u visini od šest milijuna eura zbog nepoštovanja rokova prema Flamengu, od kojeg su još 2014. godine kupili brazilskog igrača Hernanea. On je u kolovozu 2014. iz Flamenga prešao u Al Nassr za 5.3 milijuna eura, ali Saudijci nikada nisu platili tu odštetu.

Nadamo se kako ćemo o stanju Al Nassru više saznati uskoro jer ga Zoran Mamić dovodi na pripreme u Sveti Martin na Muri, gdje su istoimene terme posljednjih godina postale pravi centar u ovom dijelu Europe za pripreme sportaša.

Podsjetimo, dio priprema uoči Eura tamo je odradila i hrvatska reprezentacija, tamo su se za kvalifikacijski turnir u Torinu pripremali i hrvatski košarkaši, kao i nogometna U-19 reprezentacija uoči skorašnjeg EP-a.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider