Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
AGRESIVNO I HRABRO

Zekić najavio susret protiv Hajduka: "Ne moram trošiti vrijeme na motivaciju, nego moram stati na loptu"

Zoran Zekić zadovoljan je što utakmica protiv Hajduka dolazi tako brzo nakon poraza u Gorici.

Repovi nakon subote još uvijek su aktivni, ali u Osijeku su se brzo morali okrenuti onome što dolazi sutra. I to doslovno sutra, u srijedu 8. studenog, kad na Opus Arenu dolazi Hajduk.

Dvije momčadi u lovu na tri boda

Utakmica je to koja uvijek rezultira velikim interesom te je stadion rasprodan, a sigurno će se obje momčadi nadati osvajanju svih triju bodova. Jedni za priključak vrhu, a drugi za bodovno odvajanje od konkurencije.

Zoran Zekić već je u Gorici dao do znanja kako o suđenju neće govoriti, nego će se u potpunosti posvetiti ovom susretu, no naravno da je njegov prvi poraz od povratka u Osijek ipak rezultirao nekim promjenama.

"Dobro je uvijek igrati, iako mi nekad smeta što nemam još pokoji trening. Puno se toga događa u kratko vrijeme, ali nema kukanja, imali smo bolan poraz u subotu. Analizirali smo, ne treba se skrivati iza poraza, no imali smo dobrih stvari, ali sve je otišlo na stranu Gorice. U srijedu već imamo novu utakmicu, novi izazov, igramo pred domaćom publikom i postavit ćemo se da 90 minuta budemo agresivni i hrabri, da prepoznamo sve one izazove koje utakmica nudi, a onda da se na kraju svi zajedno radujemo", rekao je Zekić te dodao

"Možemo govoriti o puno aspekata s te utakmice, ali jedina je istina da smo tu utakmicu izgubili, i to bolno s 3:0. Moram reći da je meni to jedan od najglupljih i najtežih poraza. Napravili smo analizu dobrih i loših strana, a samo molim Boga da dođe trenutak da imamo dovoljno vremena i dovoljno profila da igramo malo ofenzivniji nogomet i da imamo veći pritisak. Mislim da smo u Velikoj Gorici bili na dobrom tragu, ali ne treba si lagati, detalji kako smo primili posebice prvi gol ne smiju se događati."

Žele ponoviti ono što su napravili na Poljudu

Nedavno je u svom povratničkom nastupu slavio na Poljudu, pa se ne treba čuditi što se to očekuje i na domaćem terenu. Motivacija igrača neće biti upitna.

"Puno je nekakvih zamki, pa ne treba previše filozofirati da sve ne otiđe u neku drugu krajnost. Želimo biti što opasniji, ne moram trošiti vrijeme na motivaciju svojih igrača, već moram ja malo stati na loptu da ne bi sve otišlo u neko neciljano napadanje ili presing. Želim da moja momčad igra dobro s loptom, da tražimo što više dubinu, da smo kvalitetni u priključku, a u obrani da budemo još koncentriraniji", dovršio je svoju najavu.

Standings provided by Sofascore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider