Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
tvorit će ubojiti napad

Pukla još jedna transfer bomba! Aubameyang napušta Borussiju (D)!

Nakon što je klub napustio Thomas Tuchel, Borussiju (D) će vjerojatno uskoro napustiti i najbolji strijelac Pierre-Emerick Aubameyang.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Iako je dugo vremena slovio kao velika želja Reala i Barcelone, gabonski napadač Pierre-Emerick Aubameyang pred potpisom je za pariški PSG. Vijest je objavio francuski Yahoo Sports, koji tvrdi da je dogovor između dvaju klubova ostvaren.

PSG će Borussiji platiti 70 milijuna eura za brzonogog napadača, a jedino što je preostalo dogovoriti je godišnja plaća i bonus. Aubameyang navodno traži 10 milijuna eura po sezoni, plus dodatnih šest milijuna bonusa, ukoliko se ostvare zacrtani ciljevi.

Ako su informacije točne, bit će to drugi veliki ljetni transfer, nakon što je Bernardo Silva iz Monaca preselio u redove Manchester Cityja. Aubameyang bi u PSG stigao kao najbolji strijelac njemačke Bundeslige u prošloj sezoni (31), te bi zajedno s Edinsonom Cavanijem tvorio ubojiti napad.

Podsjetimo, PSG se ovoga ljeta povezuje i s čileanskim krilnim napadačem Alexisom Sanchezom, koji je također na rubu odlaska iz Arsenala. Kada bi pariški gigant uspio ostvariti i taj transfer, napad PSG-a u idućoj sezoni, u formaciji 4-2-3-1, mogao bi izgledati ovako: Sanchez - Aubameyang - Di Maria (Draxler ili Lucas Moura) - Cavani... Zastrašujuće!

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider