Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Glavna priča u Las Vegasu

Xavi i igrači Barce teško razočarani: "Ovdje smo mu dali sve, ostaje gorak okus"

Ousmana Dembele nije nastupio za Barcelonu u prijateljskoj utakmici protiv Milana u Las Vegasu, što je jasan znak da prelazi u PSG.

Ousmane Dembele (Foto: Afp)

Barcelona je pobijedila Milan 1:0 u Las Vegasu golom Ansua Fatija. To je bila posljednja pripremna utakmica Katalonaca u Sjedinjenim Američkim Državama.

Dominik Livaković i Josip Šutalo Dinamovi transferi: Kad odlazi Livaković, kamo će Šutalo i stiže li mladi Hrvat iz Bayerna? divider

Iako nije bio u sastavu Barcelone, glavna tema bio je Ousmane Dembele, koji je na pragu prelaska u PSG.

Trener Barcelone Xavi Hernandez potvrdio je da je francuski napadač zatražio transfer.

Xavi razočaran Dembeleom

"Dembele nam je rekao da želi otići, da ima ponudu PSG-a. On želi taj transfer, danas nije igrao zbog toga", kazao je Xavi, koji ne krije da je razočaran.

"Šteta. Ostaje nam gorak okus u ustima. Malo sam razočaran jer smo se jako dobro brinuli o njemu."

Xavi je praktički priznao da nema šanse da Barca zadrži Dembelea.

Dominik Livaković i Josip Šutalo Dinamovi transferi: Kad odlazi Livaković, kamo će Šutalo i stiže li mladi Hrvat iz Bayerna? divider

„Ponuda je takva da joj Barca jednostavno ne može parirati", zaključio je Xavi.

Sličnog su stajališta i Barcini igrači.

"Šteta jer je on vrlo važan igrač za nas. Voljeli bismo da nastavi s nama jer je tu već mnogo godina i bio je igrač kojeg je momčad jako voljela. To smo mu svi dali do znanja, no to je njegova odluka. Tužan sam zbog njegova odlaska, ali moramo nastaviti. Imamo sjajnu momčad i danas smo pokazali da se možemo natjecati protiv svakoga", kazao je Sergi Roberto i priznao:

"Dali smo mu sve"

"Malo smo razočarani. Kada volite osobu i želite da bude uz vas, malo je loše da se odluči za drugu opciju. To je posao i svatko odlučuje što je najbolje za njega, za njegovu karijeru i obitelj. Ovdje smo mu dali sve i on zna da nam je važan igrač. Svatko za sebe donosi odluke koje su najbolje", rekao je Barcin kapetan i dodao:

"Nismo o tome razgovarali, on nije čovjek koji puno priča."

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider