Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
skromnost mu je vrlina

Nekada ponajbolji veznjak svijeta nasmijao mnoge: "Mogao sam biti poput Messija i Ronalda. Ali nije mi se dalo"

Nizozemac Wesley Sneijder uvjeren je da je mogao postati jednako dobar kao Cristiano Ronaldo ili Lionel Messi.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Bivši član Interove famozne momčadi koja je 2010. godine iznenadila mnoge i osvojila trostruku krunu rekao je u razgovoru s poznatim talijanskim novinarom Gianlucom Di Marziom da je mogao biti najbolji igrač svijeta, bolji i od Messija te Cristiana Ronalda.

Talent Wesleyja Sneijdera nitko nije mogao osporiti. Kada je bio u top formi, gotovo svaki put kada je imao loptu u svojim nogama dogodilo se nešto posebno. Nizozemac je uvjeren da je mogao biti na razini Messija i Cristiana Ronalda, no jednostavno mu se nije dalo.

gol expired Pogledajte urnebesno sučeljavanje boraca uoči UFC-a 250: Smijao se i šef Dana White divider

"Mogao sam postati dobar poput Messija i Cristiana Ronalda. Jednostavno mi se nije dalo. Uživao sam u životu. Za večerom pio čašu vina. Leo i Cristiano su drugačiji. Oni su bili spremni žrtvovati svoj život za više ciljeve. I to je sasvim u redu. Moja je karijera bila nevjerojatna", kazao je Sneijder.

Nizozemac je svoju profesionalnu karijeru započeo u Ajaxu, odakle je 2007. godine prešao u Real Madrid s kojim je osvojio španjolsko prvenstvo. S reprezentacijom je zaigrao u finalu Svjetskog prvenstva 2010. godine u Južnoj Africi, ali je Španjolska slavila s 1:0.

gol expired Srbijanskog nogometaša supruga koštala otkaza: Prosvjednike u SAD-u nazvala odvratnom stokom divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider