Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
"Sad će to otići na novu razinu"

Hajdučko srce se prisjetilo utakmice s Perišićem: "Poslije toga njegova karijera više nije bila ista"

Vladimir Balić, nekadašnje Hajdučko srce, komentirao je transfer Ivana Perišića iz Tottenhama u Hajduk.

Legendarni Vladimir Balić u Dnevniku Nove TV s reporterkom Sofijom Preljvukić podijelio je svoja razmišljanja glede povratka Ivana Perišića u Hajduk.

"Osobno, kao i svaki navijač Hajduka smo sretni i ponosni što se dijete kluba vratilo kući, a mislim da će i svaki ljubitelj nogometa u Hrvatskoj biti sretan što se takva svjetska zvijezda vraća kući", rekao je Balić, koji je u sezoni 2004./2005., u kojoj je Hajduk posljednji put bio prvak, dobio Torcidinu nagradu Hajdučko srce namijenjenu najpožrtvovnijem igraču.

Balić je oduševljen zbog prvih efekata Perišićeva dolaska:

"Hajduk je i dosad bio praćen u enormnim količinama, a sad pogotovo će to otići na jednu veću razinu. Navijački puk je poludio cijeli dan danas."

Prisjetio se jedne utakmice koju je odigrao skupa s Perišićem. Balić je tada bio iskusni prvotimac, a Perišić talentirani kadet o kojem se pričalo.

"Igrali smo finale jednog turnira u Sloveniji, u Murskoj Soboti, i trener Zoran Vulić ga je priključio prvoj momčadi. Ja kao vratar od 36 godina sam dobio uputstva da svaku loptu dam njemu i da ništa ne brinem. Tu se već vidjelo da će biti igrač. Poslije nekih 10-ak minuta je dao eurogol, a iza toga njegova karijera više nije bila ista, na toj utakmici se vidjelo da će biti vanserijski", prepričao je Balić.

Hoće li zdravi Perišić biti prevaga u Hajdukovim šampionskim ambicijama?

"Nikad jedan igrač nije prevaga, ali u onim momentima kad su utakmice koje treba lomiti, onda je dobro da Hajduk ima Nikolu Kalinića, Marka Livaju i Ivana Perišića. Dobro nam došao Ivane", poručio mu je Balić.

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:00, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider