Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
NESRETNI PACO ALCACER

Villarrealov napadač završio najkraću posudbu u povijesti nogometa

Istog dana kad je Paco Alcacer postao igrač Al Sharjah, nešto kasnije to više nije bio.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Svoj najveći transfer u povijesti kluba napravio je ovog tjedna Al Sharjah, nogometni klub iz Ujedinjenih Arapskih Emirata. U svoje redove doveli su bivšeg napadača Valencije, Barcelone i Borussije Dortmund, Paca Alcacera, na posudbu iz njegovog aktualnog kluba Villarreala.

Iako je Alcacer izrazio zadovoljstvo odlaskom u novi klub te je nakon predstavljanja imao nekoliko vrlo pozitivnih izjava, instantno je došlo do raskida posudbe. To je službeno otkrio Villarreal, ali bez ikakvih iznošenja razloga, samo su naveli da je raskid stigao od strane Al Sharjaha.

Tako će se Alcacer vratio u Villarreal nakon što u Emiratima nije proveo niti jedan cijeli dan. Budući da je s Al Sharjahom potpisao ugovor, ovo ispada najkraće posudba u povijesti nogometa, barem na ovako visokoj razini.

Ovaj 28-godišnjak u Villarrealu je proveo protekle dvije i pol godine, upisavši 76 nastupa uz 21 pogodak i 12 asistencija, a doveden je iz Borussije Dortmund, gdje u 47 utakmica poentirao 26 puta, unatoč tome što je češće ulazio s klupe.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider