Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
OVO NIKAD NISMO VIDJELI

VIDEO Španjolska zgrožena dječakovim potezom usred utakmice: Nogometašu gurao prst u stražnjicu!

Luis Ocampos doživio je nevjerojatan napad navijača na utakmici Rayo Vallecana i Seville.

Luis Ocampos s brojem 5 (Foto: Afp)

Iz španjolske La Lige stiže nevjerojatna scena. Nakon utakmice 20. kola između Rayo Vallecana i Seville (1:2) priča se samo o potezu mladog navijača koji se vrlo brzo proširio društvenim mrežama.

Naime, dok se Luis Ocampos spremao izvesti aut, mladi je navijač odlučio, na opće zgražanje, gurnuti prst u stražnjicu nogometaša andaluzijske momčadi. Dok su se navijač i njegovo društvo smijuljili u prvim redovima tribine, nogometaš Seville okrenuo se prema njemu i nešto mu poručio. 

Luka Modrić VIDEO Modrić je ulazio s klupe, a onda mu je Simeone dobacio rečenicu o kojoj bruji nogometni svijet divider

"Duboko žalimo zbog incidenta u kojem je naš igrač Lucas Ocampos pretrpio potpuno neprimjeren napad navijača Rayo Vallecana. Nadamo se da će se protiv počinitelja primijeniti odgovarajuće mjere kako se takvo ponašanje ne bi ponovilo na nogometnim stadionima i terenima.

Takve geste i ponašanje ne smiju biti dopušteni u našim natjecanjima ako želimo biti najbolja liga na svijetu", poručili su iz Seville te su izrazili podršku svom nogometašu koji je iskazao veliki profesionalizam i nije reagirao na sramotno ponašanje navijača.

Sramotan potez dječaka možete vidjeti OVDJE.

Standings provided by Sofascore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider