Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
BIT ĆE BOLJE

VIDEO Skupo plaćeni belgijski ofenzivac ostavio cijeli stadion u nevjerici: Ovo jednostavno nije moguće promašiti

Nogometaš Atalante na posudbi iz Milana, Charles De Ketelaere, današnji je stanovnik rubrike vjerovali ili ne.

Charles De Keteleare (Foto: Afp)

Kad je prošlog ljeta za njega istresao velikih 36 milijuna eura, Milan je tvrdio kako je u Charlesu De Ketelaereu dobio jednog od najboljih mladih nogometaša svijeta i budućnost kluba.

Nije da nisu na čemu imali graditi taj optimizam. 192 centimetra visoki univerzalni ofenzivac je sezonu ranije imao sjajnu bilancu. U belgijskoj ligi je u 33 nastupa upisao 14 pogodaka i sedam asistencija, a dodao je još četiri pogotka u tri nastupa u kupu.

Neopisivi promašaj milanskog promašaja

No, malo je reći da se na San Siru nije snašao. Nastupio je u 32 ligaške utakmice, no pogodak nije zabio. Nakon što se nije iskazao ni na ovoljetnim pripremama, posuđen je tamo gdje se vjerovalo da može najbolje proraditi. U ofenzivno nastrojenu Gasperinijevu Atalantu.

I odmah u debiju mladi je nogometaš zabio svoj prvi gol u Serie A, no sad ligaška suša traje već pet nastupa (zabio je jednog u Europskoj ligi).

Najbliže drugom pogotku bio je u jučerašnjem susretu protiv Verone. U posljednjoj minuti sam je započeo akciju, na kraju koje se našao sam na drugoj vratnici, a onda s otprilike dva metra udaljenosti uspio prebaciti gol.

Što je to napravio, pogledajte OVDJE.

Možda ga oprobati na stoperu?

Ovo je situacija koju je uistinu teže promašiti nego pogoditi i najbolji svjetski stoperi bi se vjerojatno napatili u pokušaju da na ovakav način prebace loptu preko gola. No, De Ketelaere je to napravio u maniri Alessandra Neste.

Srećom, igrala se već zadnja minuta utakmice u kojoj je njegova momčad vodila pa ovaj promašaj ipak nije koštao Atalantu.

Tko zna, možda bi nakon ovakve akcije Gasperini mogao pomisliti da ga isproba i na tom dijelu terena.

Standings provided by Sofascore

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider