Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
KAOS U VELIKOM KLUBU

VIDEO Sevillina zvijezda nasrnula na trenera nakon što ga je zamijenio, suigrač spriječio fizički okršaj

Jako loša atmosfera u Sevilli još se jednom potvrdila, ovim putem izravnim sukobom igrača i trenera.

Youssef En-Nesyri (Foto: Profimedia)

Sevilla se trenutno nalazi u jako teškoj situaciji. Trofejna španjolska momčad i aktualni osvajač Europske lige nalazi se blizu dna, a na klupi im se trenutno nalazi treći ovosezonski trener, Quique Sanchez Flores.

Poznati španjolski stručnjak u veljači je napokon pohvatao konce te je u posljednjih šest susreta do danas Sevilla uzela 11 bodova te je poražena jedino na gostovanju kod Reala. Time je izašla iz opasne zone, odnosno trenutno se nalazi šest bodova iznad nje.

Jako nezdrava atmosfera u velikom klubu

No, da atmosfera u momčadi još uvijek nije zdrava, potvrdio je detalj s današnje utakmice protiv Celte.

Sanchez Flores je u 61. minuti odlučio iz igre izvaditi svoju udarnu iglu Youssef En-Nesyrija, igrača koji je ujedno bio dotad jedini strijelac na utakmici, u 12. minuti pogodio je za vodstvo Seville 1:0.

Marokonac pri izlasku nije htio pozdraviti trenera, šutnuo je bocu, a onda se prije sjedanja na klupu okrenuo i žestoko nasrnuo na njega. Činilo se kako je čak spreman na fizički okršaj, koji je ostatak klupe ipak spriječio. Prije svega Lucas Ocampos, igrač koji je također u tom trenutku izašao iz igre.

Taj incident možete vidjeti OVDJE.

Potez se na kraju pokazao lošim

En-Nesyri, kojem je ovo bio deseti ovosezonski ligaški pogodak, očito nije bio najsretniji taktičkom odlukom svog trenera.

I čini se da je barem djelomično bio u pravu, budući da je Celta preokrenula rezultat do kraja susreta i slavila rezultatom 1:2.

Daleko je Sevilla od sjajnih rezultata iz prošlih sezona, a to se po ovom događaju najbolje moglo vidjeti.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider