Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
REALOVCIMA SRCE PUCA

VIDEO Prijatelji stari, gdje ste? Modrić, Kross i Casemiro podsjetili realovce na zlatne dane njihova najvećeg trojca

Prvi put otkako je Casemiro napustio Real Madrid, Brazilac se na terenu susreo s Lukom Modrićem i Tonijem Kroosom.

Kroos, Casemiro i Modrić (Foto: screenshot)

Puno je onih koji trojac koji sačinjavaju Luke Modrića, Tonija Kroosa i Casemira nazivaju najboljim trojcem veznjaka u povijesti Real Madrida. Nije malo ni onih koji ih nazivaju najvećim trojcem u povijesti nogometa.

Nakon osam godina zajedničkog igranja taj se trojac raspao prošlosezonskim odlaskom Casemira u Manchester United, a jutros se prvi put ponovno sastao na terenu.

Srdačan i emotivan susret na terenu

Bilo je to tijekom i nakon utakmice Real Madrida i Manchester Uniteda, odigrane tijekom priprema u SAD-u. Real je slavio rezultatom 2:0, a veliki trojac nakon utakmice je ostao na terenu.

Srdačno su porazgovarali, a čak im se na trenutak pridružio i Carlo Ancelotti, trener Reala koji bi Casemira mogao od idućeg ljeta ponovno imati u svojoj momčadi, ako se potvrde tvrdnje da će preuzeti reprezentaciju Brazila.

Pojavila se i snimka, koju je na Twitteru podijelio Luka Modrić, a mnogi navijači Reala vrlo su emotivno reagirali na nju. 

No ako ćemo suditi po predstavi sa spomenute utakmice, budućnost Reala itekako je pozitivna, a ono što je trojac zajedno osvojio ostat će zapisano u povijesti.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider