Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
KULMINIRALO

VIDEO Potpuni kaos u Amsterdamu: Policija na konjima rastjeruje navijače, dio njih provalio kroz glavni ulaz stadiona

Situacija unutar i oko Amsterdam Arene u potpunosti je izmakla kontroli.

Kaos u Amsterdamu (Foto: screenshot (Twitter))

Dvostruki prekid utakmice Ajaxa i Feyenoorda na Amsterdam Areni dobio je svoj nastavak. Nažalost, nakon što je sudac poslao momčadi u svlačionice bez namjere nastavljanja utakmice, povodom drugog ubacivanja baklji u teren, sve se nastavilo ispred i oko stadiona.

Nezadovoljstvo navijača Ajaxa

Navijači Ajaxa, koji su bacanjem baklji odlučili izraziti nezadovoljstvo radom uprave kluba, koju najviše krive za katastrofalan ulazak u sezonu, svoj su gnjev nastavili izvan stadiona.

Baklje na terenu Amsterdam Arene Ajaxovi navijači nastavili s neredima, utakmica protiv Feyenoorda službeno je suspendirana! divider

Vrlo brzo se internetom podijelila snimka grupe njih koja pokušava provaliti kroz glavni ulaz na stadion, vjerojatno s namjerom da se pokušaju približiti ljudima koje smatraju krivima za trenutno stanje ovoga europskog velikana.

Nedugo nakon toga pojavila se snima koju je postavio netko od zaposlenika, na kojoj se vidi kako su navijači uspjeli u svojoj namjeri te su se našli unutar prostorija.

Ispred stadiona konji i suzavac

Istovremeno, napeto je bilo i ispred stadiona, gdje se navijači nisu imali namjeru odmah raziči, pa je policiji reagira tako da su među njih uletjeli na konjima.

Na kraju su se odlučili poslužiti i suzavcem.

Utakmica Ajaxa i Feyenoorda prekinuta je u 55. minuti susreta, pri rezultatu 0:3, a igrači se u ovim trenucima još uvijek nalaze u svlačionicama, odnosno neće napuštati stadion dok se cijela trenutna situacija ne rasčisti.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider