Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Nevjerojatna utakmica

VIDEO Pogledajte dramu u Bratislavi koja je okončala europske snove Zrinjskog

Zrinjski je nakon lutrije jedanaesteraca ostao bez plasmana u grupnu fazu Konferencijske lige.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Aktualni prvak BiH Zrinjski nesretno je ispao u play-offu Konferencijske lige. Iako su na uzvratni dvoboj u Bratislavu stigli s prednošću od jednog pogotka, Slovan je na kraju osigurao plasman u grupnu fazu europskog natjecanja, i to na kakav način.

Sve do 63. minute dvoboja nije bilo promjene rezultata, na semaforu je stajalo 0:0, a onda su Slovaci zabili za poravnanje ukupnog rezultata (1:1) i utakmicu odveli u produžetke.

Nije se momčad Sergeja Jakirovića predala, dapače zabili su u 103. minuti preko Savića i došli na korak do povijesnog uspjeha. Da su uspjeli sačuvati prednost, bili bi prva bosanskohercegovačka momčad u povijesti koja je uspjela osigurati plasman u grupnu fazu nekog europskog natjecanja, ali sudbina se opako poigrala s Mostarcima.

Zrinjski na korak do povijesnog uspjeha

Iako su imali igrače manje, tri minute prije kraja susreta Kankava je dobio crveni, Slovaci su izveli pravo čudo. Zabili su u posljednjim sekundama utakmice i utakmicu odveli na jedanaesterce, a o pogotku Ramireza još će se danima pričati.

Bile su to neobranjive škarice, a da stvar bude još gora, Slovaci su nakon dramatične serije od sedam penala svladali Zrinjski i prošli dalje. Promašili su tek jedan, a čak šest puta zatresli mrežu mostarske momčadi...

Najbolje trenutke s utakmice možete vidjeti OVDJE.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider