Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
veliki intervju

VIDEO Pjaca ekskluzivno za Dnevnik Nove TV: "Ne bih otpisao Hajduk, sve je otvoreno"

Marko Pjaca se vratio u reprezentaciju i pokazao se kao prva zamjena ako Ivan Perišić ne bude mogao.

Jedan od glavnih igrača Rijeke je ujedno i veliki ljubimac navijača reprezentacije. Pravi povratak Marka Pjace čekao se gotovo 5 i pol godina, a stigao prošlog tjedna, u finalu turnira u Egiptu.

Šest dana nakon te utakmice, u kojoj je pružio jako dobru igru, s njim je u Rijeci razgovarao Milan Stjelja i doznao što Pjaca misli, je li sad prvi odabir Zlatka Dalića na poziciji lijevog krila i vidi li Rijeku kao prvaka ove sezone.

''Bilo je prekrasno nakon toliko godina ponovno zaigrati za reprezentaciju. Prekrasan osjećaj i ostvario mu se san jer sam to čekao dugo godina. Sve je prošlo u najboljem redu i najbitnije je da smo se podružili i više se zbližili kao ekipa. Spremni smo za Euro'', rekao je Pjaca pa komentirao sebe na utakmicama Hrvatske.

''Zadovoljan sam igrama, pogotovo jer sam bio uzbuđen, jedan jako lijep osjećaj nakon toliko godina zaigrati. Stvarno sam presretan.''

''Ne znam jesam li prva opcija za lijevo krilo. Ja se iskreno nadam da ćemo svi biti zdravi prije Eura pa će izbornik imati neke slatke brige tko će biti na klupi. Ne trebamo se onda nikoga bojati. Dobro se osjećam fizički i nadam se da ću biti u dobroj formi na Euru'', dodao je Pjaca pa prokomentirao i derbi.

''Gledao sam derbi, dosta prilika s obzirom na derbi. Hajduk ikako ne bih otpisao, sve je još otvoreno. Igramo s njima idući vikend pa s Dinamom'', izjavio je igrač Rijeke.

U priloženom videu iznad članka pogledajte što je još Pjaca rekao.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider