Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
KAKAV POVRATAK NAKON OZLJEDE!

VIDEO Je li ovo prvi put u povijesti? Lovrić ušao s klupe i iz prva dva dodira lopte zabio dvije golčine

Svoj više puta potvrđeni, ali i često osporavani talent vrhunski je u Rudešu prezentirao Kristijan Lovrić.

Kristijan Lovrić (Foto: Damir Krajač / Cropix)

Dobro je znao Kristijan Lovrić zašto Petru Pušiću govori da pričeka s izvođenjem slobodnog udarca u 56. minuti utakmice Rudeša i Osijeka.

On se upravo spremao ući u igru umjesto ozlijeđenog Antona Matkovića, a vjerovao je kako je upravo to pozicija s koje bi mogao opasno zaprijetiti.

Ulazak u igru, prvi dodir i odmah golčina

I bio je u pravu. Pušić je pričekao, sudac je dozvolio zamjenu, a Lovrić je spektakularno pogodio iz slobodnog udarca za vodstvo Osijeka rezultatom 1:2.

Kao da to nije bilo dovoljno, Lovrić je napravio nešto za što nismo sigurni da smo ikad vidjeli. Zabio je pogodak i iz svog drugog dodira lopte na utakmice.

Nije bilo dosta, ajmo i lijevom

Samo dvije minute kasnije, Bukvić i Guedes odigrali su akciju po desnoj strani. Brazilac je uputio povratnu loptu, a Lovrić je iz svog prvog dodira lopte lijevom nogom te ukupno drugog dodira na utakmici, postigao još jedan sjajan pogodak, čime je odveo svoju momčad u vodstvo 1:3.

Impresivan uspjeh, a još impresivniji ako znamo da je Lovrić vratio nakon ozljede te da je prije ove utakmice posljednji put zaigrao još 18. veljače u pobjedi protiv Gorice.

Oba sjajna pogotka Osijekova ofenzivca pogledajte OVDJE.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider