Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
ZA NAJEŽITI SE

VIDEO Osijek se emotivnim video oprašta od legendarnog stadiona: ''Simbol grada''

Gradski vrt više neće biti dom NK Osijeka.

Gradski vrt video (Foto: Screenshot)

NK Osijek se oprašta sa svojim legendarnim stadionom Gradski vrt. Od sljedeće će sezone Osijek igrati na novom, prelijepom Pampasu koji se nalazi na suprotnoj strani grada.

Nakon više od 40 godina, Gradski vrt neće više biti dom NK Osijeka, ali se stadion neće rušiti, odlučio je Grad koji je i vlasnik.

Među ostalima, na Gradskom će vrtu igrati klub koji je apsolutni vladar domaćeg ženskog nogometa. Nogometašice ŽNK Osijeka proslavile su ovog vikenda svoj 24. naslov prvakinja Hrvatske i zasluženo su preuzele dosadašnju tvrđavu osječkog nogometa.

Pampas Pogledajte kako izgledaju svlačionice, press-prostorija i komentatorska mjesta na Opus Areni u Osijeku divider

"Za neke ruglo, nakupina betona, podrum europskog nogometa, za nas kultno mjesto, simbol grada sve na svijetu", stoji na početku videa kojeg je NK Osijek objavio na društvenim mrežama.

Navijači slavonskog kluba su oduševljeni, a vjerujemo kako je potekla i pokoja suza. Vjerujemo da će tako biti i ove subote kada Osijek u posljednjoj službenoj utakmici na svom stadionu dočekuje Rijeku protiv koje će u izravnom dvoboju odlučiti tko će biti treći, a tko četvrti u SuperSport HNL-u.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider