Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
OSTAVIO ČISTU MREŽU

VIDEO Obrana sezone ili slučajnost? Tottenhamov vratar čudesno skinuo udarac glavom s tri metra

Pobjedom nogometaša Tottenhama na gostovanju u Nottinghamu otvoreno je 17. kolo engleske Premier lige.

Guglielmo Vicario (Foto: Afp)

Potvrda da se Tottenham nakon kratke krize vratio na pravi put došla je slavljem Spursa na gostovanju kod Nottingham Foresta, rezultatom 0:2.

Spursi su poveli Richarlisonovim golom u sudačkoj nadoknadi prvog dijela, a prednost je povećao Kuluševski u 65. minuti. Pet minuta nakon toga Spursi su ostali s čovjekom manje, nakon što je isključen Bissouma, ali izdržali su bez primljenog pogotka.

Impresivna obrana

Među zaslužnima, vjerojatno i najzaslužniji, jest njihov vratar Guglielmo Vicario. On je u 84. minuti fantastično obranio udarac glavom Harryja Toffola sa samo tri metra udaljenosti. Gibbs-White sjajno je ubacio iz kuta, veznjak domaćih napravio je sve dobro, ali Talijan je senzacionalno izvadio loptu iz gola.

Zanimljivo je reći kako je to bila njegova jedina obrana na utakmici, odnosno jedini udarac Nottinghama u okvir gola, iako su ih prema njemu uputili čak 15.

Što se tiče obrane, neki će reći da je zapravo bila slučajna, ali to ne umanjuje njezinu spektakularnost ili činjenicu da je Vicario ipak bio na pravom mjestu.

Pogledajte ju OVDJE.

Standings provided by Sofascore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider