Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
vjeruje u juranovića

VIDEO Nenad Bjelica: "Hajduk je najizgledniji kandidat za naslov prvaka Hrvatske"

Intervju Nenada Bjelice za Dnevnik Nove TV.

Samo mjesec i pol dana nakon otkaza u Trabzonsporu, Nenad Bjelica preuzeo je Union Berlin, svoj prvi klub u Ligama petice. Radi se o klubu koji je prošle sezone senzacionalno osvojio 4. mjesto u Bundesligi, a sada se nalazi na samom dnu.

Kako Bjelica namjerava spasiti klub od ispadanja, kako vidi šanse Vatrenih na Euru, te tko je prvi favorit za osvajanje HNL-a, otkrio je Milanu Stjelji.

Bjelici uskoro dolazi Real Madrid i Luka Modrić.

''Sigurno najveći izazov u karijeri. Doći u ligu petice, treći hrvatski trener koji vodi neki klub iz lige petice, izazov je i situacija, igramo za goli život i ostati u ligi ove sezone.

Sergej Jakirović Neviđena drama u Dinamu: Zvali su drugog golmana iz Zagreba, a utakmica skoro krenula divider

Ponosan sam što treći put vodim klub u Ligi prvaka, poseban je osjećaj biti u jednoj momčadi koja igra Ligu prvaka. Cilj je ostati u ligi, korak po korak, nema drugog puta. Ta prva pobjeda nakon 16 utakmica bez pobjeda nam je jako važna.''

Ždrijeb za Euro?

''Kada gledamo imena, mogli smo dobiti lakšu grupu, međutim, protiv Talijana uvijek igramao, Španjolce smo imali na konopcima, kvalitetniji smo od Albanije. Igramo na domaćem terenu, bit će puno naših navijača.''

Je li Hajduk glavni favorit za naslov?

''Hajduk sada ima lijepu prednost pred Dinamom, iako Dinamo ima nekoliko utakmica zaostatka, treba te utakmice pobijediti. Karoglan radi dobar posao, Hajduk je najozbiljniji kandidat, ali stavio bih ja to 50-50, Dinamo ima najširi kadar i to je Dinamo. I Rijeka će imati svoje šanse, ali veće dajem Hajduku i Dinamu'', rekao je Bjelica.

Što je još Bjelica rekao o Juranoviću i turskom novinaru, pogledajte u priloženom videu iznad članka.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider