Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
sviđa im se situacija

VIDEO Navijači Barcelone sprdali se s 'kraljevskim klubom'

Barcelona je lakoćom upisala tri prvenstvena boda, a navijači su završnicu dvoboja protiv Real Sociedada (4:0) iskoristili da se sprdaju s Real Madridom...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Barcelona je u sklopu 13. kola Primere na svom Nou Campu s 4:0 slavila protiv Real Sociedada, a prije svega tjedan dana identičnim je rezultatom 'rastavila' Real Madrid na Santiago Bernabeuu. Navijači Barcelone očito su vrlo zadovoljni načinom na koji igraju njihovi 'ljubimci', ali su isto tako zadovoljni situacijom u redovima najvećeg suparnika - Real Madrida.

Otkako je na početku sezone objavljeno da će klupu madridskog Reala preuzeti Rafa Benitez, atmosfera oko momčadi u nijednom trenutku nije bila bajna. Ni približno. Španjolski i svjetski mediji bruje o nezadovoljstvu igrača i navijača Reala nogometnom filozofijom koju gaji Benitez, no zbog iste se navijači Barcelone ni najmanje ne žale.

Sredinom tjedna navijači Atletico Madrida, za vrijeme utakmice Lige prvaka protiv Galatasaraya, skandirali su "Benitez, quedate", što u prijevodu znači "Benitez, ostani". Istu su stvar ove subote ponovili i navijači Barcelone na svom Nou Campu.

Iako mišljenje suparničkih navijača ne bi trebalo diktirati poteze Reala, ovakva sprdnja najvećih rivala zasigurno mora nešto značiti predsjedniku 'kraljevskog kluba' - Florentinu Perezu.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider