Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
NEŠTO DA SE PUSTI SUZA

VIDEO Najbolji čovjek u nogometu? Son je još jednom potvrdio da je najozbiljniji kandidat!

Još je jednom svoje veliko srce pokazao Tottenhamov korejski ofenzivac Son Heung Min.

Son Heung Min s gostima (Foto: screenshot)

Iako ne može reći da je ikad bio potpuno u njegovoj sjeni, Son Heung Min je odlaskom Harryja Kanea s pravom preuzeo status najveće zvijezde i glavnog igrača Tottenham Hotspura.

Možda i najbolji azijski nogometaš u povijesti ove sezone igra jednako sjajno kao i cijela momčad pod vodstvom Angea Postecogloua, ali i dalje je zadržao svoju veliku skromnost i simpatičnost. Nogometaš je to kojeg je teško ne voljeti ili barem simpatizirati.

"Na dan utakmice rak ne postoji!"

Svoj krasni karakter potvrdio je još jednom u priči koju je Tottenham podijelio sa svim svojim pratiteljima. Odnosno u načinu na koji je odgovorio na pismo dviju djevojaka.

Talya i Eliana pisale su Tottenhamu te iznijele svoju priču. Njihov otac Jimmy veliki je navijač, koji je uz Tottenham puno proputovao, a djevojke je odmalena vodio na utakmice. Nažalost, prije deset godina počela je njegova borba s rakom, a djevojke odlaske na utakmice otad zovu jedinim danom kad rak ne postoji.

One su u pismu izrazile želju da njihov otac upozna Sona, što je korejski napadač, vrlo emotivno čitajući pismo, odlučio ostvariti.

I ne samo to, odveo ih je na trening i dao im priliku upoznati cijelu momčad. Da, znamo da je to najvećim dijelom gesta kluba, ali opet, Son je toliko jednostavan tip da ne možemo nešto zasluga dati i njemu.

Kako je to izgledalo, pogledajte u videu.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider