Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
KAKAV JE TO IGRAČ BIO

VIDEO Mesut Özil nakon nogometa se posvetio body buildingu, na ulici ga ne biste prepoznali

Vrlo rano završio je Mesut Özil svoju nogometnu karijeru, ali je odlučio svoje tijelo održavati u formi, i to na drukčiji način.

Mesut Özil (Foto: screenshot)

Svi jako dobro pamtimo Mesuta Özila kao genijalnog veznjaka, doktora za asistencije i vrhunskog tehničara, koji se isticao i svojom fizičkom građom.

Uglavnom vrlo mršav i naoko slab, Özil je zapravo imao konstituciju koja se pokazala savršenom za stil nogometa kakav je ta zvijezda Reala i Arsenala pokazivala.

Rano završio karijeru pa se posvetio drugom sportu

Mnoge je rastužilo kad je takav nogometaš, između ostalog svjetski prvak s reprezentacijom, odlučio završiti karijeru sa samo 34 godine. No nogomet mu jednostavno više nije predstavljao jednako zadovoljstvo.

Zato mu zadovoljstvo sad predstavlja briga o vlastitom tijelu. Özil se ozbiljno posvetio body buildingu te je nabacio masu pored kakve ga većina vas na ulici ne bi prepoznala. Promijenio se i u licu, ali ipak su njegove ruke i torzo ono što ulazi u prvi plan.

Nerijetko se na internetu mogu pronaći neke snimke toga bivšeg nogometaša u treningu, pa tako i ona na kojoj možemo jako dobro vidjeti kako trenutačno izgleda. Pogledajte!

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider