Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
PREVIŠE NERVOZE ZA PRIJATELJSKU

VIDEO Manchester City savladao meksičkog velikana, Grealish se ozbiljno zakačio s vratarskom ikonom

Jack Grealish i Guillermo Ochoa upali su u okršaj kakav inače nije vidljiv na prijateljskim ogledima.

Jack Grealish i Guillermo Ochoa (Foto: Afp)

U američkom Houstonu prijateljski susret odigrali su Manchester City i Club America, jedan od najvećih meksikčkih klubova. Bila je to vrlo zanimljiva utakmica, u kojoj je engleski prvak upisao pobjedu 2:1, a oba pogotka postigao je Kevin De Bruyne, dok je za Meksikance pogodio Henry Martin.

Sva tri gola pala su u prvom poluvremenu, kad se dogodio i nekako najzanimljiviji detalj  Naime, u ozbiljan okršaj ušli su najskuplje plaćeni Cityjev igrač te najskuplje plaćeni Englez u povijesti, Jack Grealish i meksička te možemo reći i svjetska vratarska ikona, Guillermo "Memo" Ochoa.

Zašto tako što u prijateljskom susretu?

Do okršaja je zapravo došlo bezazleno. Grealish je bio u svom standardnom zaletu prema golu protivnika, kad je ostao bez kontrole nad loptom do koje je došao Ochoa te ga je Englez uspješno preskočio. Do problema je, kao što možete vidjeti na videu, došlo do trenutka kad je Ochoa laganim odgurivanjem pokušao Grealisha što prije potrejati nazad u igru.

Engleskom ofenzivcu to nije najbolje sjelo pa se s Ochoom odlučio obračunati i to na način potpuno nespecifičan jednoj prijateljskoj utakmici. I tko zna što bi se dogodilo da blizu nije bilo dovoljno igrača koji su spriječili da se igrači ozbiljno potuku.

Grealish je neobjašnjivo nervozan

Grealish je izgledao uistinu spreman na tako što i teško je objasniti odakle ovakva nervoza, posebno ako znamo da je odlaskom Raheema Sterlinga njegova minutaža u momčadi sigurnija nego do sada. Osim u slučaju da Pep ima još nekog transfer aduta u rukavu.

Sve u svemu, City je pobijedio, a Grealish je napravio samo još jednu gestu kojom će mu pasti već iovako globalno podosta poljuljana popularnost. A kad se samo sjetimo koliko je popularan bio u Aston Villi. No, jedno je nogometna romantika, a drugo posao nakon kojeg se neke stvari drugačije prezentiraju.

Ispod teksta pogledajte izvještaj s utakmice uz prekrasan prvi pogodak Kevina De Bruynea.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider