Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Raspucao se

VIDEO Luka Ivanušec na otvaranju europske sezone upisao prvi hat-trick u karijeri

Luka Ivanušec postigao je prvi hat-trick u svojoj karijeri u uvjerljivoj pobjedi Dinama protiv Astane.

Luka Ivanušec (Foto: Goran Mehkek/Cropix)

Dinamo je u drugom pretkolu kvalifikacija za Ligu prvaka u Maksimiru ugostio kazahstansku Astanu. U utakmici je briljirao Luka Ivanušec koji je postigao čak tri pogotka i tako upisao svoj prvi hat-trick u karijeri.

Mrežu gostiju načeo je Špikić, sretno i spretno kada ga je nakon jedne brze akcije iz outa u glavu pogodio Petković. Lopta je promijenila smjer u letu prema vratima Čondrića i tako ga prevarila.

Svoju sjajnu predstavu Ivanušec je najavio u 41. minuti, slalomom kroz sredinu obrane Astane prošao je Dinamov igrač i potom desnom nogom loptu s ruba šesnaesterca neobranjivo pogodio donji lijevi kut suparničkog gola.

Treći gol Dinama i drugi Ivanušeca došao je nakon ubačaja s desne strane Moharramija. Na drugoj stativi sam se našao Ivanušec te glavom poslao loptu u mrežu.

Treći, posljednji i najljepši gol na utakmici Ivanušec je postigao u 56. minuti. Lopta se nakon kornera odbila na nogu Dinamovog veznjaka koji je od prve opalio i sjajno pogodio u same rašlje. Time je Ivanušec kompletirao svoj hat-trick i okrunio se naslovom igrača utakmice.

Pogotke s utakmice možete pogledati OVDJE.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider