Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
UKRAJINCI POLUDJELI

VIDEO Italija izborila Euro, no svi pričaju o nedosuđenom kaznenom udarcu za Ukrajinu u 93. minuti

Sjajna utakmica u Leverkusenu između Ukrajine i Italije završila je bez pogodaka, no detalj iz 93. minute je ono o čemu će se pričati.

Mudryk i Di Lorenzo (Foto: Profimedia)

Nogometna reprezentacija Italije osvojila je zlata vrijedan bod kojim je izborila Europsko prvenstvo u Njemačkoj, gdje će braniti naslov prvaka osvojen prije nešto manje od dvije i pol godine.

Iako je završila bez pogodaka, utakmica Azzurra i Ukrajinaca je bila sjajna, prepuna prilika, posebno u prvom dijelu, kad su obje momčadi tražile pogodak. 

Talijani se polako povlačili i sačuvali bod

U drugom dijelu Talijani su se, kako je vrijeme prolazilo, sve više zatvarali te su u svom poznatom stilu izdržali, osvojili potreban bod i izborili put na Euro.

No, situacija iz 93. minute je nešto o čemu će se pričati. Radi se o napadu Ukrajinaca koji je završio duelom Mudryka i Cristantea, nakon čega je igrač u žutom dresu pao na pod.

Sudac Jesus Gil nije reagirao, a usporena snimka odaje dojam da je Mudryk prvi došao do lopte, samo je pitanje je li nakon toga bilo kontakta s talijanskim stoperom ili je ipak krilni napadač Chelseaja sve inicirao.

Čak niti VAR provjera nije dugo trajala, nego se utakmica odmah nastavila.

Sve u svemu, Talijani su izborili Euro, teškom mukom, a spomenutu situaciju možete pogledati OVDJE.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider