Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
JAVIO SE KRIVAC

VIDEO Gaf na ždrijebu za Euro o kojem bruji internet: Glasno stenjanje ženske osobe orilo se dvoranom

Ždrijeb za Euro 2024. održan je koncertnoj dvorani u Hamburgu.

Ždrijeb za Euro 2024 (Foto: Afp)

Održan je ždrijeb za Europsko prvenstvo koje će se idućeg ljeta igrati u Njemačkoj, no svečanu ceremoniju iz Hamburga zasjenio je incident o kojem se ekspresno počelo raspravljati na društvenim mrežama.

Dok je trajalo izvlačenje momčadi iz četvrte jakosne skupine, u pozadini su se mogli čuti zvukovi iz filmova za odrasle. Što se točno dogodilo i kako se ova greška potkrala organizatorima Eura 2024., teško je reći, no sasvim sigurno je snimka postala hit na internetu.

Hrvatska nogometna reprezentacija Berlin će opet gorjeti: Vatrenima odgovara da ih se podcjenjuje, inat je jako hrvatsko oružje divider

Brzinom munje se proširila društvenim mrežama, a glasne zvukove iz pozadine je komentirao i Giorgio Marchetti, već pomalo kultni lik iz UEFA-e kojeg možemo vidjeti na gotovo svakom ždrijebu:

"Ovdje su neki zvukovi koji su se sada zaustavili", kazao je Marchetii.

Nažalost, tu nije bio kraj nedaćama za organizatore, jer su se zvukovi ponovno mogli čuti, i to u trenutku kad su izvukli Srbiju.

Iza svega stoji engleski komičar?

No čini se da smo brzo saznali tko stoji iza ove spačke o kojoj svi pričaju, navodno se radi o Danielu Jarvisu, engleskom komičaru, filmašu, ali i šaljividžiji kojem ovakve podvale nisu strane.

Sličnu stvar je izveo prije manje od godinu dana na ždrijebu engleskog FA kupa, no sada je otišao korak dalje.

Zlatko Dalić Dalić komentirao ždrijeb za Euro: "Najteža grupa što je mogla biti, ali zna se naš cilj" divider

Na svom X profilu (nekadašnjem Twitteru) objavio je cijelu snimku na kojoj ga možemo vidjeti kako drži mobitel i smijulji se dok se na televiziji čuju zvukovi glasnog stenjanja.

Na početku snimke je kazao da se nalazi u Hamburgu, gdje se održao ždrijeb za Europsko prvenstvo. Uskoro je objavio još jedan video iz dvorane u Hamurgu, gdje je, kako tvrdi, "ostavio mobitel s puno zločestih snimki".

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider