Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
KAKO JE TO USPIO?

VIDEO Cristiano Ronaldo u Ligi prvaka upisao jedan od najvećih promašaja sezone

Veliki Portugalac ima ogromnu želju među svoje brojne trofeje upisati i azijsku Ligu prvaka.

Cristiano Ronaldo (Foto: Afp)

Odigran je susret četvrtfinala azijske Lige prvaka između Al Nassra i Al Aina, a Cristiano Ronaldo sa svojom momčadi nije izborio je prolazak u polufinale, nakon što su u prvom susretu poraženi rezultatom 0:1.

Našao se Al Nassr u početku utakmice u velikim problemima, nakon što su primili prvi pogodak, a onda u posljednjoj minuti prvog dijela i drugi. Ipak, u nadoknadi su se vratili na 1:2, a onda je u 51. minuti došao i povratak u susret.

Al Nassr se dvaput vraćao, Ronaldo promašio nemoguće

Potpuno se Al Nassr mogao vratiti u 61. minuti, kad je savršenu priliku imao Ronaldo, no upisao je jedan od najvećih promašaja svoje karijere. 

Nakon što je vratar gostiju obranio udarac jednog od njegovih suigrača, lopta je došla do Ronalda koji je imao zadatak s otprilike tri metra udaljenosti samo ju pospremiti u mrežu.

No, on je to uspio poslati pored gola, a onda se u nevjerici uhvatio za glavu.

Taj promašaj možete vidjeti OVDJE.

U međuvremenu je Al Nassr ipak izjednačio preko Alexa Tellesa te su izboreni produžeci.

Tamo su gosti poveli u 103. minuti, da bi u 118. minuti bio dosuđen kazneni udarac koji je Ronaldo pretvorio u pogodak te odveo svoju momčad u raspucavanje.

Tamo je Al Ain ipak bio bolji te se ugasio Ronaldov san o Ligi prvaka. Tko zna, da je pogodio ono u 61. minuti možda bi sve bilo drugačije.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider