Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Radi se punom parom

VIDEO Camp Nou izgleda neprepoznatljivo: U tijeku su radovi vrijedni 1,5 milijardi eura

Barcelonin poznati stadion Camp Nou trenutno je u procesu renovacije vrijedne 1,5 milijardi eura.

Camp Nou (Foto: FC Barcelona/Screenshot)

 Samo šest tjedana nakon Barcelonine posljednje utakmice na legendarnom Camp Nou, stigle su dizalice koje ruše tribine, dok su španjolski prvaci brzo krenuli sa svojim ambicioznim planom rekonstrukcije. Renovacija stadiona vrijedna je 1,5 milijardi eura, a radovi će završiti u sezoni 2025/26.

Na projektu radi 250 ljudi, a uskoro ih očekuje još više radnika kako bi ubrzali proces rekonstrukcije. Barcelona će se tako privremeno preseliti na Olimpijski stadion tijekom iduće sezone.

Ivan Perišić FOTO Perišić se pohvalio fotografijom isklesanog tijela iz teretane pa prozvao bivšeg suigrača: "Gdje si brate?" divider

Udaljenost od Barcinog trening kampa je mala tako da putovanje neće biti problem momčadi. Olimpijski stadion je inače poznat po tome što su se na njemu 1992. godine održale Ljetne igre.

Kapacitet Camp Nou arene porasti će s 99.354 mjesta na 105.000 jednom kada se radovi završe.

Kao dio njihovog partnerstva s platformom za slušanje glazbe Spotify, preuređenje će uključivati izgradnju krova i službenu promjenu imena stadiona u "Spotify Nou Camp".

Nedavno je predsjednik kluba Joan Laporta posjetio, s kacigom na glavi, tribinu na kojoj se vode radovi te je naglasio da je zadovoljan postignutim napretkom.

Video kako trenutno izgleda stadion, dok su radovi u punom zamahu možete pogledati ispod.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider