Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
sudar titana

VIDEO Brazilska kombinacija utišala Etihad, De Bruyne vratio stvari na početak

Nogometaši Reala i Manchester Cityja od 21:00 igraju odlučujuću utakmicu četvrtfinala Lige prvaka.

Rodrygo (Foto: Afp)

Nogometaši Real Madrida i Manchester Cityja pružili su nam pravu nogometnu poslasticu na Santiago Bernabeuu, uoči uzvrata na Etihadu karte su otvorene.

Trojica su hrvatskih reprezentativaca u zapisniku, ali samo je Joško Gvardiol započeo susret od prve minute, dok Luka Modrić i Mateo Kovačić čekaju svoju priliku s klupe.

Ante Erceg Bivše Hajdučko srce pred angažmanom karijere u 36. godini? divider

Nakon golijade u Madridu očekivali smo isti tempo i u uzvratu. Baš je tako i krenulo na Etihadu. Vatromet nogometa od prve sekunde, prilike su frcale na sve strane, a prvi put se zatresla mreža favoriziranog domaćina.

Brazilska kombinacija Vinicius - Rodrygo zapaprila je Građanima. Vini je pobjegao po desnom krilu i ubacio prizeman centaršut za kolegu iz reprezentacije, Rodrygo je zapucao i pogodio Edersona, ali iz popravnog ispita matirao je sunarodnjaka na golu u 12. minuti susreta.

Pogodak pogledajte OVDJE.

Manchester City je nastavio s jakim pritiskom, Kraljevi gotovo da nisu mogli ozbiljnije organizirati svoj napad. Ancelottijev bunker je funkcionirao sve do 76. minute.

Belgijac Doku je poslao neugodan ubačaj na peterac, pokušao je Rudiger izbiti loptu, ali dodao je samo do De Bruynea koji iz blizine mirno posprema loptu u mrežu pokraj Lunina i vraća stvari na početak.

Pogodak De Bruynea pogledajte OVDJE.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider