Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Bayer se dosta mučio

VIDEO Borussia prošla dalje, ali ozlijedio im se najbolji igrač!

Nogometaši Hoffenheima i Bayera iz Leverkusena prvi su osigurali su četvrtfinale Njemačkog kupa.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hoffenheim je u gostima slavio protiv drugoligaša VfR Aalena s 2:0 pogocima Eugena Polanskog (15) i Kevin Volland (55).

Pili li Klopp naopako? 'Borussiju zanima samo ostanak u Bundesligi'

Do četvrtfinala se na puno teži način plasirao Bayer Leverkusen koji je u Leverkusenu tek u produžetku s 2:0 nadigrao drugoligaša Kaiserslauterna.

U regularnom dijelu bilo je 0:0, a potom su Hakan Calhanoglu (101) i Stefan Kiessling (112) konačno Apotekarima osigurali prolaz među osam najboljih. Za Bayer nije nastupio Tin Jedvaj.

U dvije utakmice koje su počele sat vremena kasnije nego ogledi u Aalenu i Leverkusenu prolaz u četvrtfinale izborili su Borussia Dortmund i Freiburg.

Borussia nije imala rezultatskih problema protiv trećeligaša Dynamo Dresdena. Oba gola za prolaz dalje zabio je Ciro Immobile, u 50. i 90.minuti, ali loša vijest za goste iz Dortmunda je ozljeda ponajboljeg igrača Marca Reusa koji je u 25. minuti morao izaći iz igre.


All Goals | Dynamo Dresden 0-2 Borussia... by EuropeanLeagueLiveGoal

U jedinom ogledu bundesligaša Freiburg je s 2:1 svladao Koeln, riješivši pitanje prolaska unutar jedne minute. Prvo je Koelnov napadač Anthony Ujah postigao autogol, a onda je Vladimir Darida u 19. povećao prednost domaćih. Gosti su kraja preko Deyversona u 89. minuti uspjeli tek ublažiti poraz.

U srijedu su na rasporedu preostala četiri para osmine finala, a igraju Arminia Bielefeld (III) - Werder Bremen, Red Bull Leipzig (II) - VfL Wolfsburg, Bayern Muenchen - Eintracht Braunschweig (II) i Kickers Offenbach (IV) - Borussia Moenchengladbach.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider