Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
igra se nogometa

'Što im to radiš Alene'? Pogledajte kakve majstorije izvodi buduća zvijezda Barce

Hrvatska nogometna reprezentacija do 21 godine starosti odradila je uvertiru u veliki okršaj sa Španjolskom u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo 2017. godine...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hrvatska je u Šibeniku s 4:0 slavila protiv San Marina, a jedan od četiri pogotka postigao je ponajbolji igrač generacije Alen Halilović. On je načeo goste u 12. minuti lijepim pogotkom, no još ljepši potez stigao je u nastavku.

Nakon jedne ukradene lopte na našoj polovici Halilović je poveo novi napad Hrvatske, a pritom je dvojici igrača San Marina (zaredom) gurnuo loptu kroz noge kako bi bih prošao. Iako je riječ o nogometašima San Marina, koji nisu odviše kvalitetni, Halilovićeva kvaliteta i virtuoznost bili su i više nego očiti u utakmici.

Podsjetimo, Halilović je nogometaš Barcelone, ali od početka sezone igra na posudbi u drugom španjolskom prvoligašu - Sporting Gijonu. Dosada je u 10 nastupa postigao dva pogotka za klub, dok mu je ovo bio prvijenac u dresu reprezentacije do 21 godine.

Pred sam kraj utakmice, odnosno nakon što je povukao najbolji potez susreta, Halilović se našao uz aut-liniju gdje je stajao izbornik Nenad Gračan. Izmjenili su nekoliko riječi pri čemu se 19-godišnji Halilović slatko smijao. Možemo samo pretpostaviti da mu je Gračan poručio 'što to radiš dečkima? Ne moraš se sprdat s njima'...

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider