Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Transfer na pomolu

Verratti obradovao Barcelonu: ''Ne vraćam se u Pariz!''

Marco Verratti poslao je poruku koja je smrznula Pariz i obradovala Barcelonu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Marco Verratti glavna je meta Barcelone u ljetnom prijelaznom roku, a njegov dolazak izgleda kao sigurna stvar. Barceloni treba pojačanje u veznom redu koje će naslijediti Andresa Iniestu čije noge sve teže podnose duge sezone, a Verratti se svojim kvalitetama odlično uklapa u Barcin stil igre.

Verrati ne skriva simpatije prema Barceloni, a 24-godišnjeg talijanskog veznjaka, kojeg je veliki Xavi proglasio svojim idealnim nasljednikom, u Kataloniji već vide u plavo-crvenom dresu sljedeće sezone. Nije tajna da Verratti želi napustiti PSG, a nakon posljednje poruke jasno je da ga Parižani ne mogu zadržati u klubu.

''Ne vraćam se u Pariz'', poručio je Verratti upravi kluba s odmora na Ibizi, a njegove riječi prenosi talijanska Gazzetta dello Sport.

Radi se samo o jednoj u nizu jasnih poruka da Verratti želi napustiti PSG i otići u Barcelonu. Na odmoru u Španjolskoj pozirao je s naslovnicom katalonskog Mundo Deportiva na kojoj je njegova slika i naslov o njegovom odlasku iz PSG-a i dolasku u Barcu, a ranije je na društvenim mrežama jasno dao do znanja da je simpatizer katalonskog giganta.

PSG unatoč svemu uporno tvrdi da Verratti nije na prodaju. Međutim, čini se da će Verrattija teško zadržati, a vjerojatno se radi o dizanju cijene za svog ponajboljeg igrača. Zasad jedini problem predstavlja cijena – Barca će morati posegnuti duboko u džep da bi smekšala bogate vlasnike PSG-a, a cifra bi mogla narasti čak i do 100 milijuna eura.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider