Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
VRUĆA ROBA NA TRŽIŠTU

Veliki preokret kod Paula Dybala? Argentinac ne može ostati ravnodušan na poziv Mourinha

Malo je klubova koji ovog ljeta ne bi voljeli u svoje redove dovesti Paula Dybalu.

Paulo Dybala (Foto: Afp)

Nakon punih sedam godina koliko je proveo u redovima Juventusa, Paulo Dybala napušta Staru damu. Još uvijek nije poznato koja će biti njegova iduća stanica, ponajviše zbog toga što je interes za usluge 29-godišnjeg Argentinca izuzetno velik.

U jednom trenutku se kao gotovo sigurna stanica spominjala Engleska, gdje Dybala može birati između Arsenala, Tottenhama i Newcastlea, dok je nakon toga odjednom u prvi plan došao milanski Inter. Ipak, sad se pojavilo još jednu ime, a talijanski mediji vjeruju da je i najrealnije.

Poziv Mourinha puno znači

Čini se kako Dybala nije ostao ravnodušan na poziv iz Rome, odnosno na želju Josea Mourinha da ga dovede u svoje redove. Budući da nije potrebno platiti odštetu, moglo bi se duboko posegnuti u blagajnu po pitanju primanja. Osim toga, Mourinho ga je osobno zatražio od uprave, stavivši ga kao prioritet u prijelaznom roku.

gol expired Vatreni odbio ugovor i naljutio klub, a njegov menadžer tvrdi: "Novac nije bio problem" divider

Kako La Gazzetta delo sport piše, osim želje da radi s najosebujnijim trenerom svijeta, koji će Romu voditi i iduće sezone, Dybala je oduševljen i atmosferom kakvu je sretao na domaćim Rominim utakmicama. Ostanak u Italiju, gdje igra već deset godina, također je bitna stavka.

Romi do kraja sezone slijede dva izuzetno bitna susreta, koji će odlučiti o tome koja će sve natjecanja igrati iduće sezone. Za vikend gostuju kod Torina te brane šesto mjesto, koje drže s bodom više od sedmog Fiorentine i osme Atalante. Pobjedom osiguravaju nastup u Europskoj ligi, ali moguć je čak i pad u Konferencijsku ili ostajanje bez Europe putem lige.

25. svibnja čeka ih još i finale Konferencijske lige protiv Feyenoorde, osvajanjem koje se također osvaja mjesto u Europskoj ligi. Da se pita ostale Talijane, njima bi najbolje izgledalo osmo mjesto Rome te osvajanje trofeja u Europi, čime bi dobili dodatnog europskog sudionika, no nema sumnje da će Mourinho pokušati već za vikend osigurati mjesto u drugom najjačem UEFA natjecanju, a onda s jednom brigom manje krenuti u Tiranu na finale.

Giorgio Chiellini Allegri u 17. minuti izvadio legendu Juventusa i priuštio mu nezaboravan ispraćaj, Srbin pokvario veselje divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider