Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Prvo on pa Hrvatska

Tisuće Hrvata stižu u Rotterdam, ali Vatreni nisu jedini za koje će navijati tog vikenda

Hrvatski bi navijači u manje od 24 sata mogli gledati Vatrene i Antonija Plazibata.

Galerija Hrvatski navijači Antonio Plazibat i Mike Passenier Antonio Plazibat +2 Antonio Plazibat

Pred hrvatskim nogometašima velika je prilika. Vatreni u Rotterdamu love naslov u Ligi nacija uz prijenos na Novoj TV i gol.hr-u, a hrvatske navijače čeka pravi spektakl, i to ne samo u nogometu.

Naime, hrvatski navijači mogu potencijalno ići na tri velika događaja. Polufinale Lige nacija (srijeda, 14. lipnja), eventualno finale ili utakmica za treće mjesto (nedjelja, 18. lipnja), a u subotu 17. lipnja Antonio Plazibat u Rotterdamu ima borbu za pojas privremenog prvaka teške kategorije u organizaciji GLORY.

Poznati borac posjetio je HNS u Zagrebu, gdje ga primio Marijan Kustić, a Plazibat je dobio dres Luke Modrića.

Nikad veća podrška za Plazibata

"Bilo mi je zadovoljstvo ugostiti Antonija u sjedištu HNS-a. Uvjerio sam se da se radi o sjajnom mladiću kojeg je zasigurno neugodno sresti u ringu, ali ga je zato vrlo ugodno upoznati kroz razgovor. Pozvao sam ga na naše polufinale u Rotterdam, a ako bude sportske sreće, nadamo se da ćemo ga ugostiti i na finalu, i to kao svjetskog prvaka. Želim mu to od srca te će ga delegacija Saveza sigurno doći podržati u tom meču", izjavio je predsjednik HNS-a Marijan Kustić, koji je Plazibata i njegov tim ugostio u društvu dopredsjednika HNS-a Marija Smodlake.

Ivica Zubac VIDEO Sunsi cijeloj dvorani ponudili besplatnu piletinu ako Zubac ovo promaši, pogledajte kako je završilo divider

"Hvala g. Kustiću na dobrodošlici i iskazanoj potpori. Hrvatski sportaši uvijek si međusobno daju veliku podršku, a siguran sam da svaki novi uspjeh - bilo da je u nogometu ili borilačkom sportu - daje veliko samopouzdanje svim drugim sportašima koji predstavljaju Hrvatsku. Nadam se da ćemo zajedno pokoriti Rotterdam i da će nam ostati u najljepšem sjećanju. Siguran sam da naša reprezentacija ima odlične šanse na završnom turniru Lige nacija te joj od srca želim titulu", poručio je Antonio Plazibat.

Hrvatski je borac i prije na svojim mečevima imao sjajnu podršku, a zbog okolnosti ona bi ovaj put mogla biti najveća.

Brojni nogometi fanovi koji će biti taj dan u Rotterdamu sigurno će pokušati doći i do ulaznica za GLORY event.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider