Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
NEVJEROJATNO

Užas u Koprivnici: Brutalno nokautirao igrača, ležao je u krvi i završio u bolnici

Nakon nokauta na teren su uskočili brojni ljudi, od obitelji igrača pa sve do običnih gledatelja, a došla je i policija.

Koprivnica (Foto: Facebook/Facebook)

Gledatelji na malonogometnom turniru Pan Zimska liga u Koprivnici mogli su vidjeti scene kojima nigdje nije mjesto.

Kako piše Klikaj.hr, na utakmici između momčadi CB Osmica i Sempre forte, uglavnom mladih đurđevačkih, odnosno Slavenovih igrača, došlo je do naguravanja, što je preraslo u tučnjavu između dviju momčadi.

''Prema izjavama očevidaca, u jednom je trenutku golman Osmice na utakmici potrčao prema igračima u 'klinču' i brutalno nokautirao protivničkog igrača.

Anatolij Timoščuk Ukrajinci se odrekli svojeg rekordera: Zelenski mu zabranio ulaz u državu na 10 godina! divider

Nitko nije mogao ni pomisliti što će se dogoditi. Naime, nesretni igrač ekipe Sempre forte pao je na parket i dosta dugo bio i u besvjesnom stanju. Oko njega vidjela se krv'', piše Klikaj.hr

Nakon nokauta na teren su uskočili brojni ljudi, od obitelji igrača pa sve do običnih gledatelja. Organizatori su pozvali hitnu pomoć, koja je brzo došla i odvezla nesretnog mladića u bolnicu, a njegovo stanje nije poznato.

Osim toga, u dvoranu je stigla i policija koja postupa protiv napadača. Utakmica je odmah prekinuta, a CB Osmica izbačena je s turnira.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider