Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Dobar posao Čabraje

Lokomotiva je pravi hit sezone: "Četvrti su i u polufinalu Kupa, ali nitko ih neće pritiskati"

Lokomotiva je nokautirala Hajduk i probila se na četvrto mjesto SuperSport HNL-a.

U novoj epizodi podcasta Utakmicu po utakmicu posebne pohvale adresirane su na račun Lokomotive i njihovog trenera Silvija Čabraje.

"Lokomotiva je pobijedila Dinamo u gostima, odigrala neriješno s Dinamom na svom terenu, Lokomotiva igra top. Kad gledaš prosječne njihove pozicije, to je kao da je netko ravnalom povukao, 4-2-3-1 kad igraju doma, 4-4-2 kad igraju u gostima. Oni su sad četvrti, neće ih nitko pritiskati da moraju završiti četvrti. U polufinalu Kupa su, neće ih nitko pritiskati da moraju osvojiti.", komentirao je Igor Ćurković.

"Neki dan sam sreo Čopa, rekao mi je da gušta, da ne znaš tko je bolji od tih klinaca, nemaju pritiska, znaju da neće završiti na klupi nakon dvije greške", dodao je Vlado Boban.

"Pogledaj Šotičeka sad i u prvih pet, šest kola, kad je bio skroz preplašen", rekao je Ćurković, a Mateo Pukšar se nadovezao:

"Prošlo je 10 mjeseci otkad je bio totalni anonimus u finalu Kupa za juniore. Pitali smo se kako se izgovara to prezime, na kojoj poziciji igra, a evo u 10 mjeseci je došao do dečka koji je zabio šest golova u HNL-u i vruća je roba već za idući prijelazni rok."

"Silvio Čabraja? 44 utakmice protiv velike četvorke, 23 pozitivna rezultata, 21 poraz. Ima pozitivan omjer protiv Hajduka, Dinama, Rijeke i Osijeka. Teško mi je zamisliti da ode negdje, neće on to njima napraviti, ali u sljedećoj, ja mislim da je čovjek zaslužio priliku negdje", složili su se naši voditelji.

Cijela nova epizoda podcasta Utakmicu po utakmicu


 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider