Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Ratovi HNL-a

Utakmicu po utakmicu (7/23-24): Imperij uzvraća udarac

Vani je sedma epizoda druge sezone podcasta Utakmicu po utakmicu na gol.hr-u.

U novoj epizodi podcasta Utakmicu po utakmicu ponovo nije bilo Igora Ćurkovića, ali ponovo je pomoć stigao "najbolji peti" Vlado Boban, a tema je bilo napretek, od Europe, preko derbija u HNL-u, Hajdukove dosad savršene sezone, Osijekovih kadrovskih problema i još mnogo toga.

Imperij uzvraća udarac

Protekli tjedan započeo je trenerskim rošadama po HNL-u pa su jasno otvorili tom temom, ali kako su nažalost bili zadnji na štihu i kako je o tome manje-više sve rečeno, brzo su se prebacili na utakmice hrvatskih klubova u Europi.

Dinamov start kod Jakirovića ocijeniili su jako dobrim i naglasili kako je novi šef doprinjeo najviše u onom polju, koje se bivšem treneru Modrih najviše predbacivalo. Rijekin nastup protiv Lillea ocijenili su herojskm s obzira na situaciju i uvjereni su kako na Rujevici imaju jako dobre šanse.

Derbi della Jakirović

Sergej Jakirović u HNL-u je debitirao upravo protiv svog bivšeg kluba i oduševio kako se gospodski ponio, a svoju općenito prvu utakmicu kao strateg Rijeke odvodio je Željko Sopić.

Naši voditelji ostali su malo razočarani preniskim blokom Rijeke i njezinom bezidejnošću veći dio najzanimljivije utakmice proteklog kola domaće lige.

Hajduk prošao najgore i zasad je savršen

Potrese među konkurencijom najbolje koristi Hajduk koji zasada, suprotno svim očekvanjima nakon objave rasporeda, savršeno provi kroz prvi kvartal nogometne sezone. Sve najteže utakmice, izuzev Osijeka, je odradio i nastavlja ka velikoj želji igrača, trenera, uprave i navijača, da derbi s Dinamom na Poljudu dočeka sa savršenim učinkom.

Osijek je još jednom polomio zube u Kranjčevićevoj, ovaj put bila je kobna Lokomotiva, samo par tjedana poslije zamalo iznenađenja protiv Rudeša. Na tom istom stadionu počeli su problemi i za Nenada Bjelicu, a i Pomsovom Osijeku je loksa označila početak kraja.

Rudešov bod za mir

Rudeš je protiv Istre 1961 uzeo svoj prvi bod ove sezone i sad ga očekuju četiri utakmice u Kranjčevićevoj. Već sljedeće kolo imaju veliku priliku preskočiti Istru i maknuti se sa začelja.

Gorica i Slaven Belupo odigrali su remi s puno golova, ali sjajnu partiju Ndockyta pokvarila je smrt njegove sestre. Unatoč obiteljskoj tragediji čini se kako je igrač Gorice uhvatio sjajnu formu i bit će jak adut Mensuru Mujdži ili tko već bude novi šef.

Sve su zaključili već ustaljenim rubrikama...

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider