Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
sweet 16th

Utakmicu po utakmicu (27.11.2023.): Liga bez briga

Podcast Utakmicu po utakmicu donosi vam sve aktualnosti iz 16. kola Supersport HNL-a.

Ponedjeljak je dan za analizu svega što se događalo u proteklom kolu Supersport HNL-a, a 16. je izbacilo silu novih tema i zanimljivosti. Sve njih detaljno su obradili u novoj epizodi podcasta Utakmicu po utakmicu.

Podcast su ovaj put otvorili opsežnim pitanjima i odgovorima, u kojem su pokušali dati odgovore na sve teme koje eventualno nisu našle svoje mjesto u podcastu, a odgovorili su i na neka goruća pitanja iz 16. dionice HNL utrke.

Dinamo traži novog golmana u Rumunjskoj? Kajgod...

Poslije Q&A-a na red su došle analize utakmica, a primat su dobili akteri najvećeg prošlotjednog derbija, onog Dinama i Osijeka na Maksimiru. Modri su ponovo slavili u infarktnoj završnici, ali Osijek je ovaj put bio puno opasniji nego inače. Čak i ravnopravan, što dokazuje činjenica da je jedan od najboljih Jakirovćevih ljudi na tom susretu bio golman Danijel Zagorac.

Pojavila se priča kako Modri traže novog golmana po inozemstvu, ali kraj živog Zagorca i Čavline u Lokomotivi, čiji ugovor mogu otkupiti, Modri nemaju što tražiti po Rumunjskoj.

Riješen misteriji Jurić

Za Dinamo je na tom susretu zaigrao Deni Jurić, čiji je ulazak izazvao brojne polemike na društvenim mrežama jer je dio neutralnih fanova tvrdio kako napadača Plavih nije bilo u službenom zapisniku pa su naši voditelji imali potrebu razriješiti taj misteriji.

Hrvatski prvak do kraja kalendarske godine više ne smije izgubiti nijednu utakmicu, želi li osigurati proljeće u Europi, odnosno ostati u korak s Hajdukom, a serija ispita započinje s utakmicom u Astani, koje se naš dinamolog Ivan Ljubić jako boji.

Hajduk i Istra srušili rekord poluotoka

Poslije derbija na red je došao okršaj Istre i Hajduka na Drosini, koji je srušio rekord poluotoka kad je riječ o klupskim utakmicama. Na tribinama se natiskalo preko osam i pol tisuća navijača, što je najposjećenija utakmica na pulskom stadionu u povijesti, ako ne računamo reprezentaciju.

Hajduk je pobjedom u gostima nastavio stopostotan niz pod Mislavom Karoglanom, a Emir Sahiti bio je strijelac uvodnog gola na susretu. Krilni napadač Bilih najviše je dobio Karoglanovim povratkom na klupu i igra kao preporođen.

Slučaj Goda

Da ne bi bilo sve o Hajduku, svoj segment dobila je i sjajna Rijeka, koja je iako bez dvojice reprezentativaca vrlo uvjerljivo slavila u Varaždinu. Voditelji podcasta Utakmicu po utakmicu komentirali su „slučaj Goda“, ali istaknuli Ivana Smolčića kao igrača s najboljim ubacivanjem iz kuta trenutačno u HNL-u.

Još red o pobjedi Slavena protiv Lokomotive i rutinski obavljenom poslu Gorice protiv Rudeša…

Cijelu priču zaključili su standardnim rubrikama Kladionica i HNL-seri, dok je poseban segment dobila i humanitarna akcija podcasta Utakmicu po utakmicu "ružni Božićni HNL džemperi.“

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider