Nogomet
SPORTOVI
breaking news !: VIDEO Zamjenik slovačkog premijera otkrio nove detalje o Ficovu stanju
Nogomet
32. epizoda

Utakmicu po utakmicu (01.04.2024.): Marjanska brazda i tri mušketira

Veliki derbi je u fokusu nove epizode podcasta Utakmicu po utakmicu

Hajduk i Dinamo "potrošili su" prvu polovicu nove epizode podcasta Utakmicu po utakmicu. Veliki rivali dominirali su pitanjima i odgovorima, obilježili proteklo kolo, sve obiteljske rasprave za uskršnjim stolom, tako i ovaj podcast.

Derbi kojem su lajtmotiv prije svega bili njemački suci…

Njemački suci na rekordnom hrvatskom derbiju

Daniel Siebert odradio je odličan posao, smatra veći dio hrvatske javnosti, a s tom se konstatacijom slažu i naši voditelji. Međutim, dio hrvatskih sudaca se protiv toga pobunio i u nižim ligama prosvjedovao citatima Jovane Jeremić.

Sergej Jakirović uoči utakmice otkrio je Igoru Ćurkoviću kako nema nervoze jer je svoje odradio. Igrači su ga ispoštovali, Dinamo uzeo rezultat, a šef stožera uz ovacije Boysa otputovao s Poljuda. Ah, kako je kratak put od provalije do Olimpa na domaćim nogometnim pašnjacima.

Hajduk je svoje, izgleda, prokockao, sedam bodova je velika razlika u ovoj fazi sezone, raspored je nemilosrdan, ozljeda sve više, a forma je katastrofalna. Moufi je bio ugodno iznenađenje, Diallo pokazao da je u krizi, kao i Pukštas, što je nesretno za Bijele, ali očekivano za njegovu dob.

Sad slijedi repriza, a sudeći po interesu koji je izazvao ovaj Vječni derbi, koji će se pamtiti kao rekordan kad su u pitanju reklame uoči utakmice i na poluvremenu.

Savršen dan za Rijeku i groteska u Puli

Na red je došla utakmica Rudeša i Rijeke ili zapravo kritika na selidbu domaćina natrag u kvart, koji je dobio licenciju za prvu ligu u zadnjih deset kola?! Taj je potez degradacija lige jer taj stadion nema tribinu u kadru koji snima kamera. To je besmislica jer se navijači, čak i da ih dođe svih četiri tisuće, neće ni vidjeti na televiziji. Uz sve to, bio je to savršen dan za Rijeku.

Svoju crticu dobila je i utakmica bez golova Istra – Lokomotiva, nije bilo golova, ali intenziteta je bilo itekako. Podsjetila je na stare derbije Dinama i Hajduka, dobacili su gotovo do 50 prekršaja, bilo je groteskno koliko su se tukli. Slavko Blagojević će biti zadovoljan.

Malo o Slavenu i Osijeku, susretu na kojem je Zekić nakratko kupio mir i kojem naši voditelji savjetuju potpunu renovaciju svlačionice.

Malo o Varaždinu i Gorici, utakmici koju je obilježio debi Rajka Vidovića na klupi gostiju i koji je šokirao Ivana Ljubića.

Malo o kladionici i imamo epizodu.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider