Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
SUDAC NIJE DVOJIO

VIDEO Najveći nizozemski derbi prekinut nakon bacanja baklji u teren

Ajax je nastavio svoju krizu katastrofalnom izvedbom na domaćem terenu protiv Feyenoorda, a utakmice je i prekinuta radi načina izražavanja nezadovoljstva njihovih navijača

Navijači Ajaxa (Foto: Afp)

Katastrofalno je Ajax ušao u ovu sezonu, ostvarivši samo jednu pobjedu u četiri susreta, a vrlo je jasno da će na istom broju ostati i nakon pete utakmice, današnjeg domaćeg susreta protiv Feyenoorda.

Najveći nizozemski derbi upravo se igra na Amsterdam Areni,a trenutni rezultat je 0:3. No, pažnju je preuzelo ono što se dogodilo nešto prije kraja prvog dijela.

Navijačima je očito prekipjelo

Ajaxovi navijači su razumljivo frustrirani trenutnim stanjem, no niti to ne opravdava njihov potez iz 44. minute susreta. Naime, zapalili su nekoliko baklji, a onda su dvije bacili u teren, odnosno u peterac Feyenoordovog vratara. 

Sudac nije dvojio niti sekunde, prekinuo je susret, a momčadi poslao u svlačionicu, iako je preostalo tek par minuta do kraja prvog poluvremena.

Utakmica se ipak nastaviilanakon 15-ak minuta pauze te su odigrane preostale dvije minute i sudačka nadoknada, prije nego su momčadi ponovno, ovog puta po pravilima, poslane u svlačionicu.

Kako je izgledao incident, pogledajte OVDJE.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider