Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
ODUŠEVLJEN JE

VIDEO Uporni tip 10 sati čekao Messija ispred kuće, a onda ga je Antonela pozvala unutra

Messijevi su oduševili navijača koji je putovao Europom.

Galerija Antonela Roccuzzo Antonela Roccuzzo - 3 Lionel Messi +5 Antonela Roccuzzo - 13

Argentinski igrač futsala Juan Polcan nagrađen je za svoju upornost na proputovanju Europom. Prilikom posjeta Parizu veliki obožavatelj Lionela Messija odlučio je pokušati vidjeti idola argentinskih navijača koji su prošle jeseni slavili naslov svjetskog prvaka.

Polcan je čak 10 sati čekao da vidi Messija.

''Došao sam tu u osam ujutro u Pariz i trebalo mi je 45 minuta da pronađem Mesijevu kuću. Počeo sam ga čekati u devet sati kada sam vidio da je otišao na trening. Kada se vratio oko 13 sati, nisam mu mogao prići, ali bio sam siguran da me je vidio. Oko 15:30 izašla je Antonela, spustila je prozor na automobilu, popričala s nama i rekla je da ide po djecu u školu. Tri sata kasnije se pojavila, ali nije mi dala priliku da se upoznamo'', piše u svojoj objavi Argentinac koji se proslavio na Instagramu.

Antonio Cassano Cassano ispunio obećanje i otkrio nove detalje o Livaji: "Mourinho, ti si nula" divider

Kad je već htio odustati, a osiguranje slavnog nogometaša mislilo kontaktirati policiju, opet se pojavila Antonela i pozvala ga da uđe u kuću.

''Bio je to nevjerojatan trenutak. Rekao sam Messiju da ga volim, napravili smo nekoliko fotografija. Potpisao mi je dres kluba za koji igram, zagrlio me i potpisao se na ruku'', rekao je Polcan, koji će Messijev potpis pretvoriti u tetovažu.

Zahvalio Messiju i Antoneli

''Snovi se ostvaruju, a ja sam ispunio svoj najveći. Skromnost s kojom si me primio, jednostavnost. Najbolji si u povijesti nogometa, ali prije svega si nevjerojatna osoba. Kao i Antonela, koja je učinila sve da me dočeka u svom domu, da mi ispuni san. Pišem ovo sa suzama u očima, još se tresem. Volim te, Leo, hvala ti na ovom nezaboravnom trenutku'', napisao je malonogometaš te na kraju otkrio:

''Prvo što sam vidio bio je Messi kako stoji ispred mene u kratkim hlačama i papučama. Moj cilj nije da postanem viralan na internetu. Želim da svijet otkrije koliko je on jednostavan i skroman.''

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider