Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Opaka konkurencija

Ukrajinci: Polufinalist Konferencijske lige želi dovesti veliku Hajdukovu želju

Hajduk i još tri europska kluba žele dovesti nogometaša Šahtara Oleksija Kaščuka.

Oleksij Kaščuk (Foto: Guliver Image/GOL.hr)

Cure nove informacije o Oleksiju Kaščuku koji se već neko vrijeme nalazi na radaru Hajduka.

Još ljetos splitski je klub pokušao dovesti 23-godišnjeg nogometaša Šahtara koji je trebao osnažiti konkurenciju na desnom krilu, u tome nisu uspjeli, ali nisu ni posve odustali od njega.

Ove su zime ponovno stupili u kontakt s klubom i igračem, a kada se činilo da sve idem prema potpisu i zaključenju transfera, u utrku za Kaščukom uključili su se još neki klubovi.

Antonio Marin Antonio Marin ima novi klub divider

Pisalo se o interesu Neftchija, PAOK-a i, naravno, Hajduka, a sada je Sport.ua plasirao informaciju da ga želi dovesti još jedan klub. Radi se o švicarskom Baselu koji je već stupio u kontakt s igračem i njegovim menadžerom.

"Pregovori su u tijeku, razni klubovi pokazuju interes. Otvoren sam za ponude i spreman razmotriti sve opcije, ali vidjet ćemo kako će sve biti. Ne mogu još ništa konkretno reći", kazao je Kaščuk prije nekoliko dana.

Jedna stvar posve je jasna, Hajduk se financijski ne može nositi s ponudama spomenutih klubova, no moglo bi presuditi nešto drugo. Ukrajinac želi igrati, traži klub u kojem će imati veliku minutažu, a to bi možda mogao biti jezičac na vagi koji će presuditi u korist Splićana. 

Momčad Dinama Dinamo čeka najveći izazov: Velika mlada nada odlazi, novi Japanac pod upitnikom divider

Inače Basel se trenutno nalazi u nezavidnoj situaciji, pretposljednja su momčad švicarske lige, a iz Europe su ispali u 2. pretkolu Konferencijske lige od kazahstanskog Tobola kojeg Splićani ne pamte po dobrom.

Bio je to težak udarac za Basel koji je samo godinu dana ranije igrao čak polufinale Konferencijske lige protiv Fiorentine koja je slavila s ukupnih 4:3.

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider