Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Interes je bio golem

U Rijeci duboko razočarani odlukom HNS-a: "To je velika šteta za nogomet"

U ovim trenucima na Kantridi igraju Orijent i Istra prvu utakmicu doigravanja za popunu Prve HNL…

Nogometaši Rijeke osvojili su Hrvatski nogometni kup. Riječani su u finalu u Šibeniku svladali Lokomotivu s 1-0 i drugu godinu zaredom u Rijeku odnijeli Rabuzinovo sunce.

Međutim, za grad Rijeku nogometna sezona nije gotova. Na kultnoj riječkoj Kantridi upravo se igra prva utakmica doigravanja za Prvu HNL. Orijent dočekuje Istru. U Rijeci je naš Vlado Boban. Vlado, nogomet se nakon dugo vremena vraća i na Kantridu?

gol expired Golišava zvijezda Real Madrida nastavlja zaluđivati obožavateljice: Pokazao nove tetovaže! divider

„Prošlo je pet godina od posljednje službene utakmice na Kantridi. Orijent inače igra na Krimeji, ali doigravanje će odigrati na Kantridi. Ako uđe u Prvu HNL, svoje domaće utakmice također će igrati na Kantridi. Igra se pred praznim tribinama zbog poznatih razloga. No pogled na travnjak sa stijena sasvim je solidan pa ne čudi što se okupilo nekoliko stotinjaka ljudi. Direktor Orijenta Marinko Koljanin kaže da bi prodali nekoliko tisuća ulaznica da ulaz nije zabranjen“, kazao je reporter Nove TV.

„Kao i svi Riječani veselim se što je Kantrida ponovno osposobljena, da je dobila zeleno svjetlo za igranje. Naravno, ostaje velika žal što neće biti gledatelja. Mislim da je to velika šteta za nogomet, posebno zbog toga što je u epidemiološka situacija u ovoj regiji vrlo dobra. Mislim da dvadesetak dana nije bilo nijednog zaraženog. Ali, eto, moramo to pretrpjeti. Inače, ogroman je bio interes za ulaznicama“, istakao je Koljanin.

gol expired Sramotan potez MMA borca: Nije želio pustiti gušenje pa napao poznatog UFC-ovog suca divider

Reporter Nove TV je zaključio:

„Otegnuta okolnost za Orijent je ta što dugo nije odigrao natjecateljsku utakmicu. Posljednju je odigrao 7. ožujka protiv Šibenika i pobijedio. Potom je uslijedila višemjesečna pauza, a onda je Orijent odigrao osam prijateljskih utakmica. Istra je u prednosti, Puljani su bili u natjecateljskom ritmu do prošlog vikenda. Momčad Ivana Preleca na papiru je favorit. No možda su Puljani i malo umorni zbog zgusnutog rasporeda. Utakmica je krenula, vidjet ćemo što će se dogoditi.“

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider