Nogomet
SPORTOVI
breaking news !: Grbin oštro po Ustavnom sudu: "Pričao sam s Milanovićem, imamo plan C. Popišali su se na sve nas"
Nogomet
vjeruje li tko?

Parižani tvrde kako nije gotovo: Ma o čemu vi pričate?

Katastrofa Barcelone u Ligi prvaka za igrače PSG-a nije završena priča.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Barcelona je na Valentinovo stigla na Park prinčeva, ali se nisu nadali kako će baš tako jako kucati srce domaćih igrača. Ti prinčevi nisu se ponijeli nimalo džentlmenski, već su gostima na Dan zaljubljenih priuštili prekid - s Ligom prvaka.

A kakva je to bila noć za dvojicu strijelaca. Angel di Maria i Edinson Cavani rođeni su baš na Valentinovo i za rođendanski poklon poklonili su si razbijanje Barce. Bila je to jedna od najboljih utakmica Di Marije još od dana u Realu. Za svoj 29. rođendan je eksplodirao.

''Nismo mogli niti zamisliti bolju večer. Nevjerojatno je pobijediti Barcelonu, i to rođendan s velikih 4:0. Bila je ovo savršena utakmica. Za prolaz u četvrtfinale trebala nam je takva predstava, ali i takva pobjeda. No još ništa nije gotovo, Barcelona također u jednoj utakmici može zabiti četiri pogotka'', rekao je Angel Di Maria.

Njegove riječi ponavljati su i ostali. Oprez uoči nastavka zvuči zbilja pretjerano iako je na drugoj strani Barcelona. Očito ne žele ništa prepustiti slučaju.

''Mi smo mlada, ali prilično čvrsta i kompaktna momčad. Znali smo kako pritisnuti Barcelonu, kako se dobro postavljati u obrani, kako iskoristiti svoje prigode. No, moramo ostati čvrsto na zemlji, sada još žešće raditi, te se dobro pripremiti za gostovanje na Nou Campu. Znamo da je Barcelona tamo briljantna. I u toj utakmici moramo biti pravi, djelovati organizirano i kao momčad'', dodao je Marquinhos, koji je ravnao briljantnom obranom u kojoj nije bilo kapetana Thiaga Silve.

Unai Emery je nakon brojnih kritika ove sezone napokon ušutkao priče kako nije trener za klub poput PSG-a. No i on je jako oprezan, naročito jer je u Sevilli bio redovita mušterija Katalonca.

''Glavni nam je cilj bila pobjeda, a onda pokušati ne primiti pogodak. Čak i završiti utakmicu s 11 igrača. Bili smo jako dobri, ali ništa još nije gotovo. Barcelona je čudesna na Nou Campu, moramo biti spremni za tih 90 minuta'', poručio je Unai Emery.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider