Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Prijetnje uoči Lige prvaka

U Madridu uhićen muškarac nakon poruke koja je zgrozila Europu: Imao je pušku, streljivo i pancirke

Teroristička skupina Islamska država je poslala prijetnju pred utakmice Lige prvaka.

Policija pred utakmicu Atletico Madrida i Borussije Dortmund (Foto: Afp)

Uoči utakmica četvrtfinala Lige prvaka stigla je grozna poruka koja je digla cijelu Europu na noge! Nakon što su prošlog mjeseci izveli strašan napad u Moskvi, gdje su bili više od 140 osoba, teroristička skupina Islamska država je ponovno zaprijetila.

Objavili su plakat na kojem se nalaze stadioni na kojima su odigane utakmice četvrtfinala Lige prvaka uz poruku koja ledi krv u žilama: "Sve ih ubijte".

U Madridu ništa nisu prepustili slučaju, dodatno su angažirali 3 tisuće vojnika kako bi sve proteklo u najbojem redu, a samo dan nakon utakmice Real Madrida i Manchester Cityja (3:3) palo je veliko uhićenje.

Policija je naime uhitila muškarca kod kojeg su pronašli automatsku pušku, municiju, pištolj te zaštitne prsluke. Navodno se radi o muškarcu kojeg traže u Belgiji zbog umiješanosti slučajeve ubojstava, pljačke i otmica.

Španjolska prijestolnica je bila tek njegova usputna stanica do Francuske, odnosno grada Nantesa, a tamošnja policija tvrdi kako je povezan s organiziranim kriminalom, tako da su njegove veze s terorizmom, barem zasad, isključene, piše Mundo Deportivo.

Pep Guardiola FOTO Pep na utakmici protiv Reala nosio jedan od najrjeđih satova na svijetu: Evo koliko vrijedi divider

Zlatko Dalić Zlatko Dalić nakon četverodnevnog hodočašćenja stigao u Međugorje: Dočekao ga poznati glazbenik divider

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider